current views are: 14

18 Δεκεμβρίου 2015
Δημοσίευση15:50

Αποκλειστικό Mega: Ο Μεϊμαράκης στο δεύτερο γύρο στηρίζει Μητσοτάκη

Μεγάλη αναστάτωση στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας έχει προκαλέσει η είδηση που μετέδωσε το Mega στο μεσημεριανό του δελτίο.

Δημοσίευση 15:50’

Μεγάλη αναστάτωση στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας έχει προκαλέσει η είδηση που μετέδωσε το Mega στο μεσημεριανό του δελτίο.

Μεγάλη αναστάτωση στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας έχει προκαλέσει η είδηση που μετέδωσε το Mega στο μεσημεριανό του δελτίο, καθώς σύμφωνα με την συντάκτρια, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε στον ρ/σ Βήμα FM ότι σε περίπτωση που ο ίδιος δεν περάσει στον δεύτερο γύρο, τότε θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Την ίδια ώρα, ωστόσο, στην ιστοσελίδα του Βήματος δεν αναφέρεται πουθενά στην απομαγνητοφωνημένη συνέντευξη τέτοια δήλωση. Ακόμη και στο ηχητικό απόσπασμα που παραθέτει tovima.gr, δεν υπάρχει καμία αναφορά για στήριξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών στη Νέα Δημοκατία. 

Συγκεκριμένα, για το τι θα πράξει στο β’ γύρο, εάν δεν είναι ανάμεσα στους δύο επικρατέστερους, η απομανητοφώνηση του Βήματος αναφέρει την εξής απάντηση από τον κ. Μεϊμαράκη: «Θα το δούμε. Είμαι από αυτούς που παίρνουν θέση. Θα πάρω θέση και θέλω να τονίσω ότι με βάση το καταστατικό οπωσδήποτε πρέπει να γίνει ο δεύτερος γύρος, εάν κάποιος δεν υπερβεί το 50%. Και μεγάλη να είναι η διαφορά, και πρώτος να είμαι, θα επιδιώξω τον δεύτερο γύρο, και αν ο δεύτερος έχει αποχωρήσει. Και να μη θέλουν, πρέπει να γίνει, γιατί το λέει το καταστατικό»

Ακούστε ΕΔΩ το ηχητικό

Κύκλοι, πάντως, του Βαγγέλη Μεϊμαράκη υπογραμμίζουν ότι ουδέποτε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι θα στηρίξει τον κ. Μητσοτάκη, εάν ο ίδιος δεν περάσει στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών. 

Επομένως, εφόσον δεν ισχύει η είδηση που μετέδωσε, το Mega θα πρέπει να προχωρήσει στην απαραίτητη διόρθωση.


σχετικα αρθρα