ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τραγάκης: Οι υποψήφιοι συνέβαλαν στη απίστευτη προσέλευση - 325.000 οι ψηφοφόροι

Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου 2015, 18:35 / Ανανεώθηκε 20 Δεκεμβρίου 2015, 18:51
Τραγάκης: Οι υποψήφιοι συνέβαλαν στη απίστευτη προσέλευση - 325.000 οι ψηφοφόροι
Facebook Twitter Whatsapp

Την παράταση της εκλογικής διαδικασίας κατά μια ώρα ανακοίνωσε ο προεδρεύον της ΚΕΦΕ της ΝΔ Γιάννης Τραγάκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την παράταση της εκλογικής διαδικασίας κατά μια ώρα ανακοίνωσε ο προεδρεύον της ΚΕΦΕ της ΝΔ Γιάννης Τραγάκης. Οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών θα κλείσουν στις 20.00, ενώ όπου υπάρχουν ακόμα πολίτες παρόντες που θα επιθυμούν να ψηφίσουν, η εφορευτική επιτροπή θα δύναται να συνεχίσει τη διαδικασία της ψηφοφορίας μέχρι να ψηφίσει και ο τελευταίος.

Ο κ. Τραγάκης ανακοίνωσε επίσης ότι μέχρι τώρα έχουν ψηφίσει 325.000 άνθρωποι και ευχαρίστησε τους 4 υποψήφιους προέδρους γιατί, όπως τόνισε, συνέβαλαν ώστε να είναι μεγάλη η προσέλευση του κόσμου.

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Τραγάκη:

Η προσέλευση η οποία παρατηρείται είναι απίστευτη. Μέχρι αυτή την ώρα έχουν ψηφίσει 325 χιλιάδες. Υπάρχουν δε εκλογικά τμήματα, αυτή τη στιγμή, που απέξω είναι 300 με 400 άνθρωποι και επιθυμούν να ψηφίσουν. Γι’ αυτό, με απόφαση της ΚΕΦΕ, παρατάθηκε η διαδικασία  και η λήξη της ψηφοφορίας μέχρι τις 20.00. 

Σε περιπτώσεις δε που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι οι οποίοι επιθυμούν να ψηφίσουν, οι αρμόδιες Τοπικές Επιτροπές έχουν το δικαίωμα να παρατείνουν την ψηφοφορία μέχρι τέλους. 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και πέραν των 20.00 δηλαδή, εννοείτε; 

Ι. ΤΡΑΓΑΚΗΣ: Εάν χρειαστεί, ναι. 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Το 20.00 είναι καθολικό για όλους; 

Ι. ΤΡΑΓΑΚΗΣ: Το 20.00 είναι καθολικό για όλους. Είναι απόφαση της ΚΕΦΕ. 

Θα ήθελα επ’ ευκαιρία να ευχαριστήσω πραγματικά, για μια ακόμα φορά, εκτός από τους οπαδούς και φίλους της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τους τέσσερις υποψηφίους Προέδρους, διότι η δική τους κινητικότητα πιστεύω ήταν εκείνη η οποία έφερε όλον αυτό τον κόσμο στις κάλπες. Γιατί κάναμε εκλογές, χωρίς καμιά διαφήμιση, χωρίς καμιά ανάρτηση και αυτό είναι μια μεγάλη μας επιτυχία. 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr