ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποδοκίμασαν τον Μάρδα στην Πιερία (βίντεο)

Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου 2015, 23:04 / Ανανεώθηκε 20 Δεκεμβρίου 2015, 23:03
Αποδοκίμασαν τον Μάρδα στην Πιερία (βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

Συνθήματα κατά της πολιτικής της κυβέρνησης ακούστηκαν κατά την ομιλία του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα στο Επιμελητήριο Πιερίας, από μέλη της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Ε.Β.Ε. που πραγματοποίησαν παρέμβαση όταν ο υπουργός ανέβηκε στο βήμα.

Συνθήματα κατά της πολιτικής της κυβέρνησης ακούστηκαν κατά την ομιλία του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα​ στο Επιμελητήριο Πιερίας, από μέλη της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Ε.Β.Ε. που πραγματοποίησαν παρέμβαση όταν ο υπουργός ανέβηκε στο βήμα.

Οι διαμαρτυρόμενοι ύψωσαν πανό στο οποίο αναγραφόταν: «αντιστεκόμαστε στη πολιτική που μας αφανίζει» και φώναξαν συνθήματα όπως «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Ο Δημήτρης Μάρδας ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση-ομιλία που διοργανώθηκε στο Επιμελητήριο Πιερίας με θέμα «Η Ελλάδα στις διεθνείς οικονομικές σχέσεις σήμερα και η επιχειρηματικότητα στο Ελληνικό και διεθνές περιβάλλον». 

Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Πιερίας της ΠΑΣΕΒΕ τονίζει: «Την ώρα που στην Πιέρια, όπως και σε όλη την Ελλάδα, κλείνουν δεκάδες μικρομάγαζα και χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες είναι βουτηγμένοι στα χρέη μέχρι τον λαιμό, οι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ περιοδεύουν και δίνουν διαλέξεις περί επιχειρηματικότητας και εξωστρέφεια της οικονομίας.