ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το απόγευμα τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της ΝΔ

Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου 2015, 09:01 / Ανανεώθηκε 21 Δεκεμβρίου 2015, 15:42
Το απόγευμα τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της ΝΔ
Facebook Twitter Whatsapp

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνει ο Γιάννης Τραγάκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας θα ανακοινωθούν το απόγευμα σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Τραγάκη.

«Το αποτελέσμα της ψηφοφορίας βγαίνει από τα φαξ που μας στέλνει η εφορευτική επιτροπή» είπε και πρόσθεσε ότι επίσημο αποτέλεσμα θα έχουμε αργά το απόγευμα σήμερα.

Σύμφωνα με τον κ. Τραγάκη η καθυστέρηση στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οφείλεται σε κάποιες απομακρυσμένες περιοχές στις οποίες οι εφορευτικές επιτροπές δεν έχουν φαξ.

Ολόκληρη η δήλωση του προεδρεύοντος της ΚΕΦΕ

Ι. ΤΡΑΓΑΚΗΣ: Όπως γνωρίζετε περάσαμε μια πολύ εξαντλητική νύχτα, η οποία συνεχίζεται βέβαια. Αργά το βράδυ εχθές, σας τόνισα ότι βάσει του καταστατικού μας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας βγαίνει από τις τηλεομοιοτυπίες - fax που μας στέλνουν οι κατά τόπους εφορευτικές επιτροπές. Η ροή των fax συνεχίζεται ακόμα και τώρα και θα συνεχίζεται. Επομένως, επίσημο αποτέλεσμα θα έχουμε αργά σήμερα το απόγευμα.
 
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Υπήρξε κάποια καθυστέρηση στην αποστολή των fax Πρόεδρε;
 
Ι. ΤΡΑΓΑΚΗΣ: Όχι. Ήταν μια μικρή λογική, όχι καθυστέρηση, υπάρχουν απομακρυσμένες περιοχές που οι τοπικές εφορευτικές επιτροπές δεν έχουν fax. Τους παρακαλέσαμε λοιπόν να πάνε στο πλησιέστερο fax για να μπορέσουν να μας στείλουν. Το αποτέλεσμα, για να ξέρετε, θα είναι βεβαιωμένο και υπογεγραμμένο από όλους τους εκπροσώπους των υποψηφίων. Αργά το απόγευμα θα σας έχω οριστικό αποτέλεσμα.
 
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πρώτος και δεύτερος;
 
Ι. ΤΡΑΓΑΚΗΣ: Ε, αυτά έχουνε βγει.
 
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αυτά που ξέρουμε.

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr