current views are: 6

25 Ιανουαρίου 2016
Δημοσίευση23:50

Κωνσταντοπούλου:«Ιστορικά Αλέξη ο Εφιάλτης καταγράφηκε ως προδότης»

Ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και πυρά κατά υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη της εξουσίας.

Δημοσίευση 23:50’

Ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και πυρά κατά υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη της εξουσίας.

Ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και πυρά κατά υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη της εξουσίας.

«Ποιος να το έλεγε; Ο Αλέξης Τσίπρας, που εξελέγη Πρωθυπουργός για «να νικήσει το φόβο η ελπίδα», να εκφοβίζει και να τρομοκρατεί τους πολίτες και να τους απειλεί ότι δεν υπάρχει εναλλακτική. Να κρύβεται πίσω από διαρροές και φιλοτεχνημένα ρεπορτάζ και να μην τολμά να απαντήσει: πότε μας πούλησε όλους και με ποιο αντάλλαγμα;» διερωτάται η πρώην πρόεδρος της Βουλής με άρθρο της στην προσωπική της ιστοσελίδα.

Και συνεχίζει: «Πώς μπορεί να κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη την ώρα που παραγγέλνει την πολιτική-μιντιακή δολοφονία εκείνων που αντιστέκονται; Και πώς τολμά να απευθύνει επετειακούς πανηγυρικούς λόγους όταν ο ίδιος ακύρωσε τη νίκη της 25ης Ιανουαρίου 2015; Ποιος ένας χρόνος αποτυπώνεται στη σημερινή κυβερνητική καρικατούρα, που δεν έχει καμμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ του περασμένου Γενάρη; Ποιος ένας χρόνος αποτυπώνεται σήμερα, όταν ο ίδιος εκτέλεσε την κοινοβουλευτική εκκαθάριση των εκλεγμένων απ’ το λαό βουλευτών για να σχηματίσει μια κοινοβουλευτική ομάδα δοτών, τοποθετημένων σε λίστες, που πολλοί ουδέποτε έχουν εκλεγεί με την ψήφο των πολιτών, προκειμένου να επικυρώνουν Μνημόνια;»

Σημειώνει ακόμα ότι «ένα χρόνο μετά την ψήφο ανατροπής του λαού, που θέλησε να σπάσει τα μνημονιακά δεσμά του, ο ίδιος λαός βρίσκεται δέσμιος μιας δράκας αδίστακτων προσώπων, που του υποσχέθηκαν απελευθέρωση και χειραφέτηση την ώρα που υπόγεια έσκαβαν τα θεμέλια της νεομνημονιακής φυλακής».

Χαρακτήρισε «μείζον ατόπημα να προσπαθεί να καρπωθεί την δράση και τους αγώνες όσων πιστεύαμε πραγματικά στις δεσμεύσεις με τις οποίες εκλεγήκαμε τον περασμένο Γενάρη» αλλά και το «να προσπαθεί να φορτώσει στον λαό το 3ο Μνημόνιο, ισχυριζόμενος ότι δήθεν ο λαός το νομιμοποίησε τον Σεπτέμβρη», καταγγέλλοντας τις συγκεκριμένες εκλογές ως αντισυνταγματικές και μεθοδευμένες από τους δανειστές.

Παράλληλα στρέφει τα βέλη της κατά του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, σχολιάζοντας ότι «η πιο επιτυχημένη του επαγγελματική ενασχόληση είναι η συγκρότηση εσωκομματικής φράξιας» και ότι «διέλυσε την κοινοβουλευτική ομάδα όσο ήταν Γραμματέας της». Επίσης σχολιάζει ότι: «τίμησε την 25η Γενάρη αποστέλλοντας 14μελή ομάδα κρούσης, με 3 τουλάχιστον αστυνομικούς, προκειμένου να προβεί σε κατάσχεση και καταλογογράφηση των προσωπικών αρχείων των μελών της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, χωρίς τη συναίνεσή τους και παρά τη ρητή αντίρρησή τους».

Από την κριτική της δεν διέφυγε ούτε ο Γ. Κατρούγκαλος τον οποίο χαρακτηρίζει «υπουργό Ασφαλιστικής Γενοκτονίας» αλλά ούτε και ο Θ. Δρίτσας τον οποίο αποκαλεί «υπουργό ξεπουλήματος του ΟΛΠ» αλλά και ο Νίκος Φίλης για τον οποίο σχολιάζει ότι «στερείται το αγαθό της Παιδείας και έφτασε να αυτοσχεδιάζει για να αμφισβητήσει το ιστορικό γεγονός της γενοκτονίας των Ποντίων».

Και αφού σχολιάζει ότι  θα κριθούν από την ιστορία για την προδοσία, από το λαό, κλείνει γράφοντας: «Ιστορικά, Αλέξη, ο Εφιάλτης καταγράφηκε ως προδότης και ο Λεωνίδας δεν λοιδορήθηκε ως ανόητος. Μπορείς, βέβαια, πάντοτε να παραγγείλεις στον κ. Φίλη νέα βιβλία ιστορίας, με χορηγία της Αυγής, που επαγγελματικά πλέον εκτελεί κυβερνητικά συμβόλαια. Θα σε συμβούλευα στην περίπτωση αυτή να κηρύξεις το “έτος υπό το μηδέν”».

 


σχετικα αρθρα