current views are: 7

2 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση10:06

Κωνσταντοπούλου στο «Ακραίως»: Σε πανικό ο Τσίπρας όταν είπε για δικτατορία – Πρόταση μομφής κατά Παυλόπουλου

Άκρως αποκαλυπτική και χειμαρρώδης ήταν η πρώην πρόεδρος της Βουλής στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάκη Χατζή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. 

Δημοσίευση 10:06’

Άκρως αποκαλυπτική και χειμαρρώδης ήταν η πρώην πρόεδρος της Βουλής στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάκη Χατζή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. 

Άκρως αποκαλυπτική και χειμαρρώδης ήταν η πρώην πρόεδρος της Βουλής στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάκη Χατζή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ

Η κ. Κωνσταντοπούλου παραδέχτηκε πως εξαπατήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα, επέμεινε ότι το βράδυ της 9ης Ιουλίου ο πρωθυπουργός της είπεή οικουμενικ «ή κυβέρνηση εθνικού σκοπού ή δικτατορία», ενώ εξαπέλυσε βαριές κατηγορίες κατά του Νίκου Βούτση, του Νίκου Φίλη αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.  

«Η κυβέρνηση και ο Τσίπρας επέλεξαν αντί να διαπραγματευτούν το χρέος να το πληρώσει ο λαός. Με καταπλήσσει που μιλάμε για τις συνέπειες της μη αποπληρωμής και δεν μιλάμε όμως για τις καταστροφικές δολοφονικές συνέπειες πληρωμής του χρέους», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου. 

«Αδιανόητο αυτό που μου είπε ο Τσίπρας το βράδυ της 9ης Ιουλίου για δικτατορία. Ο Τσίπρας ήταν σε πανικό. Ο Τσίπρας πρέπει κάποια στιγμή να ενημερώσει τον λαό πότε πούλησε την ιστορία». 

Αναφορικά με το δημοψήφισμα είπε πως «είναι φανερό ότι από την επομένη του δημοψηφίσματος ήταν μια δρομολογημένη πορεία για το ΝΑΙ» και πρόσθεσε πως «ο Τσίπρας πήγε στο δημοψήφισμα γιατί πίστευε ότι θα το χάσει και πως την επόμενη μέρα θα κρυβόταν πίσω από την απόφαση του ΝΑΙ». 

«Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει κάποια στιγμή να ενημερώσει τον λαό πότε πούλησε την ιστορία.  Η πορεία δείχνει ότι είχε από πριν συμφωνήσει με τους ευρωπαίους», σημείωσε. 

Αναφορικά με τα όσα είπε ο κ. Βούτσης και όσα συνέβησαν στο γραφείο της τη 10η Ιουλίου είπε: 

«Δεν με ενοχλεί τίποτα απο αυτά που λέει ο Βούτσης. Ενοχλητικό είναι ότι ένας Πρόεδρος της Βουλής έχει ιταμό ύφος εναντίον όχι της προκατόχου του αλλά μιας πολιτικής αντιπάλου. Είναι ακατάσχετη η ψευδολογία του Νίκου Βούτση. Οι Βούτσης, Φίλης, Μαντάς, Τζανακόπουλος, Μπαλάφας εισέβαλαν στο γραφείο μου. Ο κ. Φίλης με απείλησε ευθέως ότι θα με τελειώσει και ας με διαψεύσει επωνύμως και όχι μέσω διαρροών. Ο Τσίπρας με γραπτά μηνύματα με διαβεβάιωνε ότι δεν έχει σχέση με τον Φίλη και πως δεν τον εκπροσωπεί ο κ. Φίλης. Στο όνομα της αριστεράς κάποιοι επέδειξαν χυδαία εξουσιομανία και αμοραλισμό». 

 

Ευθείες βολές έριξε και στον Προκόπη Παυλόπουλο ισχυριζόμενη πως θα πρέπει να κατατεθεί εναντίον του  «πρόταση μομφής για λόγους λειτουργίας του πολιτεύματος». 

«Ο κ. Παυλόπουλος είχε συμπράξει με τους δανειστές από πριν. Ο κ. Παυλόπουλος παρενέβη στις διαδικασίες της Βουλής να εκδοθεί ΦΕΚ γαι τα προαπαιτούμενα και ήταν σε διαδικασίες με τους δανειστές για την αντισυνταγματική διάλυση της βουλής. Κατά την άποψή μου οι επιλογές του ΠτΔ εμπίπτουν στις διατάξεις που αφορούν στο πολιτευμα».  

Τέλος η κ. Κωνσταντόπουλου άφησε αιχμές κατά του Νίκου Φίλη και της περιόδου που ήταν διευθυντής της Αυγής, αιχμές για κακοδιαχείριση των οικονομικών της εφημερίδας που χρηματοδοτείται από το κόμμα και από τις εισφορές των βουλευτών.  

Για τα πορίσματα για το χρέος η πρώην πρόεδρος της Βουλής είπε: 

«Ο Ν. Βούτσης έχει κλειδώσει τα γραφεία όπου είναι τα πορίσματα. Ίσως και να τα κάψει.» 

Η κ. Κωνσταντοπούλου κατέληξε πως «ο Αλέξης Τσίπρας μας εξαπάτησε. Δεν διέγνωσα νωρίτερα την πραγματική του στόχευση».  


σχετικα αρθρα