current views are: 11

11 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση15:52

Βλέπει πρόοδο στις συνομιλίες και ο Σλοβάκος ΥΠΟΙΚ

Πρόοδο στις συνομιλίες μεταξύ της κυβέρνησης και των Θεσμών διαπιστώνει ο υπουργός Οικονομικών της Σλοβακίας Πίτερ Καζιμίρ.

Δημοσίευση 15:52’

Πρόοδο στις συνομιλίες μεταξύ της κυβέρνησης και των Θεσμών διαπιστώνει ο υπουργός Οικονομικών της Σλοβακίας Πίτερ Καζιμίρ.

Πρόοδο στις συνομιλίες μεταξύ της κυβέρνησης και των Θεσμών διαπιστώνει ο υπουργός Οικονομικών της Σλοβακίας Πίτερ Κάζιμιρ.

Σε ανάρτησή του στο Twitter πριν τη συνεδρίαση του Eurogroup, ανέφερε χαρακτηριστικά:

Υπάρχει πρόοδος στις συνομιλίες, ωστόσο πρέπει να προχωρήσουμε πιο κοντά στην ολοκλήρωση των ανοιχτών θεμάτων. Για παράδειγμα, στη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού.

Σε αντίστοιχο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Φινλανδίας Αλεξάντερ Στουμπ, ο οποίος διαπίστωσε από την πλευρά του «πρόοδο» και «ανάκτηση της εμπιστοσύνης».

«Από το περασμένο Καλοκαίρι έχει σημειωθεί πρόοδος και έχει ανακτηθεί η εμπιστοσύνη» δήλωσε ενδεικτικά.

Αναφερθείς στην πρώτη αξιολόγηση, σχολίασε ότι «υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά», αν και «βρισκόμαστε εντός του χρονικού πλαισίου».

«Μέσα στις επόμενες εβδομάδες ελπίζω πως θα λάβουμε το πράσινο φως από τους Θεσμούς για την πρώτη αξιολόγηση. Δεν θα γίνει αύριο αυτό ούτε την επόμενη εβδομάδα αλλά σίγουρα τις επόμενες εβδομάδες» κατέληξε σχετικά.


σχετικα αρθρα