current views are: 8

29 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση20:46

Καμμένος: Η διαπλοκή έβαλε χέρι στη δικαιοσύνη – Προσκυνήσατε τον προδότη της παράταξής σας, κ. Μητσοτάκη

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Πάνος καμμένος στη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι η διαπλοκή έβαλε χέρι και στην ελληνική δικαιοσύνη. 

Δημοσίευση 20:46’

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Πάνος καμμένος στη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι η διαπλοκή έβαλε χέρι και στην ελληνική δικαιοσύνη. 

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος στη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι η διαπλοκή έβαλε χέρι και στην ελληνική δικαιοσύνη.

“Η ιστορία έχει δείξει ότι πριν από κάθε τραγωδία έχει προηγηθεί κατάρρευση των θεσμών. Και η ΝΔ μετά την ανάληψη της εξουσίας του κ. Σαμαρά έγινε συνεταίρος της διαπλοκής” είπε. 

Απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι έχει δίπλα του τον “προδότη της παράταξης”, αναφερόμενος στην πτώση της κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη:

Όσο εσείς ήσασταν στη Βοστώνη, ο ανατραπείς πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι ανετράπη κατόπιν μίας συνομωσίας των συμφερόντων. Και ανετράπη από συγκεκριμένο συνωμότη, τον κ. Σαμαρά. Χιλιάδες κόσμου τότε είχε ένα σύνθημα για τον κ. Σαμαρά και ο κ. Μητσοτάκης δάκρυσε. Και εσείς αυτόν τον προδότη τον προσκυνάτε. Μη μου μιλάτε τώρα για την καρέκλα. 

Και έχετε δίπλα σας αυτούς που έφερε ο κ. Σαμαράς στη ΝΔ για να αλλοιώσει το κόμμα.

“Η διαπλοκή ήταν αυτή που έβαλε χέρι και στη δικαιοσύνη γιατί συνδύασε τρεις εξουσίες: Την εκτελεστική, την κοινοβουλευτική και τη δικαστική. Και ουσιαστικά υιοθέτησε μία εγκληματική συμμορία που λυμαίνεται το δημόσιο χρήμα” υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

 

 


σχετικα αρθρα