current views are: 8

31 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση09:39

Κουμουτσάκος: Έκθετη η κυβέρνηση – Το αίτημα για εκλογές είναι αίτημα της κοινωνίας

«Η αρνητική απάντηση της κυβέρνησης στην πρόταση για εξεταστική επιτροπή για την περίοδο Τσίπρα-Βαρουφάκη, την αφήνει έκθετη απέναντι σε κυρίαρχα ερωτήματα του ελληνικού λαού», δήλωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Δημοσίευση 09:39’

«Η αρνητική απάντηση της κυβέρνησης στην πρόταση για εξεταστική επιτροπή για την περίοδο Τσίπρα-Βαρουφάκη, την αφήνει έκθετη απέναντι σε κυρίαρχα ερωτήματα του ελληνικού λαού», δήλωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Η αρνητική απάντηση της κυβέρνησης στην πρόταση για εξεταστική επιτροπή για την περίοδο Τσίπρα-Βαρουφάκη, την αφήνει έκθετη απέναντι σε κυρίαρχα ερωτήματα του ελληνικού λαού», δήλωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και εξήγησε: «Τι έγινε, ποιος σχεδίαζε κατάληψη του νομισματοκοπείου, υπήρχε σχέδιο για δραχμή, ποιος το ετοίμαζε, το γνώριζε ο κ. Τσίπρας; Είναι ερωτήματα που ακόμη και συνεργάτες του κ. Τσίπρα τα είχαν θέσει».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση για «απόπειρα αποπροσανατολισμού» στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά, όμως όπως χαρακτηριστικά τόνισε «απέτυχε».

«Η κυβέρνηση υπέστη δεινή πολιτική ήττα. Το αίτημα για εκλογές είναι αίτημα της κοινωνίας που ασφυκτιά και πράξη πολιτικής ευθύνης. Σκοπός μας να σταματήσει η πορεία φθοράς της χώρας. Το αποδεικνύει η κατάσταση στην οικονομία και στο προσφυγικό. Η Ελλάδα σήμερα είναι ακυβέρνητη», επεσήμανε.

 Απαντώντας σε σχετική ερώτηση συμπλήρωσε:

«Όταν το σπίτι καταρρέει δεν μπορείς να αδιαφορείς ή να λες ας καταρρεύσει στα χέρια άλλου. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνήσει, η χώρα είναι ακυβέρνητη, είναι μία χώρα που παρουσιάζει εικόνες τριτοκοσμικής χώρας. Δείτε τί γίνεται στον Πειραιά και στην Ειδομένη, δείτε τί γίνεται στην οικονομία και στους θεσμούς».

 Απαντώντας σε άλλη ερώτηση για το κύκλωμα των εκβιαστών, σημείωσε: «Το Μαξίμου είναι έκθετο, ακόμη και 4 μέρες πριν από τη σύλληψη υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με τον κατηγορούμενο Μαυρίκο».

 Για το θέμα του Σταύρου Παπασταύρου είπε ότι το θέμα είναι στη δικαιοσύνη, μόνο εκείνη αποφαίνεται για αθώους και ενόχους, εκείνη και όχι ο κ. Τσίπρας.


σχετικα αρθρα