ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή Βαληνάκη προς Σαμαρά: «Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος»

Δημοσίευση 9 Ιουνίου 2011, 16:28 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Επιστολή Βαληνάκη προς Σαμαρά: «Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος»
Facebook Twitter Whatsapp
Ο πρώην υφυπoυργός Εξωτερικών και Βουλευτής Δωδεκάνησου κ. Γιάννης Βαληνάκης ενημέρωσε σήμερα τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά για την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Ο πρώην υφυπoυργός Εξωτερικών και Βουλευτής Δωδεκάνησου κ. Γιάννης Βαληνάκης ενημέρωσε σήμερα τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά για την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Aκολουθεί ολόκληρη η επιστολή του κ. Γιάννη Βαληνάκη προς τον κ. Αντώνη Σαμαρά:

«Kύριον Αντώνη Σαμαρά,
Πρόεδρο Νέας Δημοκρατίας
Αθήνα, 9 Ιουνίου 2011

Αγαπητέ Πρόεδρε,
Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Στην απόφασή μου αυτή οδηγήθηκα από τις αυξημένες υποχρεώσεις μου στο εξωτερικό στις οποίες  προστέθηκε πρόσφατα και η τιμητική πρόσκλησή μου ως Καθηγητή  και τ.Υφυπουργού Εξωτερικών από το London School of Economics ξεκινώντας από τον προσεχή Σεπτέμβριο. Οι υποχρεώσεις μου αυτές καθιστούν πολύ δύσκολη την φυσική μου παρουσία στα Δωδεκάνησα με τη συχνότητα και στα επίπεδα που θα ήθελα και περιμένουν από μένα οι συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μου.  
Εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχεις αναλάβει για την ανάταξη της παράταξής μας και την ανάληψη της διακυβέρνησης του τόπου σε ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα μας.  Θα μείνω απλός στρατιώτης στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας και στη διάθεσή σου για ό, τι χρειαστείς.
Εξυπακούεται, επίσης, ότι θα είμαι σταθερά στο πλευρό των συμπατριωτών μου στα Δωδεκάνησα που έχουν να αντιμετωπίσουν κρίσιμα προβλήματα, τα οποία συζητήσαμε και κατά την τελευταία μας συνάντηση προ διμήνου.
 
 
                                                       
Με εκτίμηση
 

                                                                                                       Γιάννης Βαληνάκης»

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr