ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραιτήθηκε, εν μέσω καταγγελιών, ο Ταυρής από την εφορευτική της ΝΔ

του Τάσου Τσιφόρου - Δημοσίευση 19 Απριλίου 2016, 22:53 / Ανανεώθηκε 19 Απριλίου 2016, 22:54
Παραιτήθηκε, εν μέσω καταγγελιών, ο Ταυρής από την εφορευτική της ΝΔ
Facebook Twitter Whatsapp

Η ένταση που σοβούσε στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας μοιάζει να παίρνει δημόσιες διαστάσεις.

Η ένταση που σοβούσε στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας μοιάζει να παίρνει δημόσιες διαστάσεις.

Το νέο μέτωπο, μετά από αυτό της ΟΝΝΕΔ, είναι η Κεντρική Εφορευτική που συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης για τη νομιμοποίηση των συνέδρων.

Και εκεί, ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Φίλιππος Ταυρής προχώρησε σε μία, κατά πολλούς αναμενόμενη, κίνηση, παραιτούμενος από την Επιτροπή και καταγγέλλοντας σειρά παρατυπιών και στις διαδικασίες ανάδειξης Συνέδρων, «φωτογραφίζοντας» ως κύριο υπεύθυνο το Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος κ. Β. Σπανάκη.

«Η έλλειψη δυνατότητας ουσιαστικής παρέμβασης της ΚΕΦΕ στην όλη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών και ως εκ τούτου διασφάλισης των αποτελεσμάτων, μαζί με την εμμονή στην αυθαίρετη και  αντικαταστατική άποψη της συμμετοχής 803 επιπλέον συνέδρων στο επικείμενο συνέδριο με οδήγησαν σε παραίτηση από την θέση του Πρόεδρου του συγκεκριμένου οργάνου της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής των εσωκομματικών εκλογών. Η ιστορία μου στη Νέα Δημοκρατία δεν μου επιτρέπει να χρησιμοποιηθώ ως άλλοθι συγκεκριμένων αντικαταστατικών και αντιδεοντολογικών ενεργειών» σημειώνει σε δήλωσή του ο κ. Ταυρής, εκ των στελεχών που είχε στηρίξει την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές.  

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr