current views are: 7

18 Μαΐου 2016
Δημοσίευση10:01

Κρανιδιώτης: Ο Μητσοτάκης δεν είναι δεξιός – Δεν προπαγανδίζω τη δραχμή

Για την ίδρυση της Νέας Δεξιάς μίλησε ο Φαήλος Κρανιδιώτης. 

Δημοσίευση 10:01’

Για την ίδρυση της Νέας Δεξιάς μίλησε ο Φαήλος Κρανιδιώτης. 

Για την ίδρυση της Νέας Δεξιάς μίλησε ο Φαήλος Κρανιδιώτης. 

Στον ΣΚΑΙ, το Ακραίως και τους Τάκη Χατζή και Νίκο Παναγιωτόπουλο είπε πως «ήρθε η ώρα για πολλούς να κάνουμε κάτι… και έγινε η Νέα Δεξιά». 

«Είσαι αστείος αν κάνεις κόμμα και δεν κατέβεις στις εκλογές. Αλλιώς θα κάναμε φόρουμ», συμπλήρωσε κάνοντας ξεκάθαρους τους στόχους της νέας πολιτικής κίνησης. 

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία ο κ. Κρανιδιώτης είπε πως «η ΝΔ δεν είναι πλέον Δεξιά».

«Εμείς δεν ντρεπόμαστε που είμαστε Δεξιοί», πρόσθεσε. 

«Ο διαφορές μας με Χ.Α είναι ξεκάθαρες. Εγώ δεν έχω εγκαταλείψει τη θεωρία των δύο άκρων. Κανείς δεν πρέπει να υποκαθιστά την αστυνομία, τις δυνάμεις της Πολιτείας. Δεν νομίζω ότι όποιος με ξέρει μπορεί να με μπερδέψει με τον Καρατζαφέρη ή τον Νικολόπουλο. Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με Καρατζαφέρη ή Νικολόπουλο. Εγώ δεν προπαγανδίζω δραχμή. Όποιος το κάνει είναι ανόητος ή τυχοδιώκτης», υπογράμμισε ο κ. Κρανιδιώτης. 

Σχετικά με πιθανή συνεργασία με τη ΝΔ είπε: «Θα συνεργαζόμουνα με ΝΔ μετεγκλογικά με άλλο πρωθυπουργό, και σαφή ατζέντα. Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να υπερασπιστεί κάποια πράγματα. Όπως να έχει εθνικό χαρακτήρα η Παιδεία όπως προστάζει το Σύνταγμα. Στο μεταναστευτικό πρεπει να επανέλθουμε σε σκληρή πολιτική να αποτρέψουμε τον ισλαμισμό της χώρας». 


σχετικα αρθρα