ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Όσο υπάρχει αυτή η κυβέρνηση η αμυντική βιομηχανία δεν κλείνει

Δημοσίευση 31 Μαΐου 2016, 12:26 / Ανανεώθηκε 31 Μαΐου 2016, 12:26
Καμμένος: Όσο υπάρχει αυτή η κυβέρνηση η αμυντική βιομηχανία δεν κλείνει
Facebook Twitter Whatsapp

«Η κυβέρνηση δίνει δουλειά στις αμυντικές βιομηχανίες», επεσήμανε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων την Βουλής. 

«Η κυβέρνηση δίνει δουλειά στις αμυντικές βιομηχανίες», επεσήμανε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων την Βουλής. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε πως: 

«όσο υπάρχει αυτή η κυβέρνηση δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει η κρατική αμυντική βιομηχανία».

Ο κ. Καμμένος αναφερθείς στο προσφυγικό υπογράμμισε ότι: «Αυτή τη στιγμή έχουν πάει όλοι σε στρατόπεδα φιλοξενίας που πληρούν τους όρους του ΟΗΕ. Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν απεμπλακεί από τις περισσότερες περιπτώσεις».  Ακόμη και στους χώρους που ο στρατός είχε αναλάβει τη σίτιση «έγιναν ανοικτοί διαγωνισμοί, δεν το κάνει πια ο στρατός, το κάνουν εταιρείες και μάλιστα με χαμηλό κόστος», είπε ο υπουργός Άμυνας

Ο Πάνος Καμμένος έδωσε έμφαση στις συνεργασίες που κάνουν οι αμυντικές βιομηχανίες και ανέφερε ότι «στην ΕΒΟ στο Αίγιο, όταν τελειώσει το εμπάργκο με τη Ρωσία, θα έχουμε συμπαραγωγή των καλάσνικοφ, τα οποία θα είναι και πιστοποιημένα από το ΝΑΤΟ, καθώς θα παράγονται σε χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ». Ακόμη είπε ότι: 

«στα ΕΑΣ έχουμε ενεργοποίηση συμφωνιών με την Ινδία για τα Άρτεμις και η ΕΑΒ επεκτείνει τις συνεργασίες της με την Ντασό και τον Λόχιντ Μάρτιν, ενώ εξετάζει συνεργασίες με την Αίγυπτο».

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr