ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρακώστα: Είναι σαφές ότι δώσαμε φθηνά το Ελληνικό

Δημοσίευση 11 Ιουνίου 2016, 09:53 / Ανανεώθηκε 11 Ιουνίου 2016, 09:56
Καρακώστα: Είναι σαφές ότι δώσαμε φθηνά το Ελληνικό
Facebook Twitter Whatsapp

“Είναι σαφές ότι δώσαμε φθηνά το Ελληνικό” είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Καρακώστα, αναφερόμενη στην επένδυση και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος. Συμπλήρωσε όμως ότι πρόκειται για απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης για την ακύρωση της οποίας θα έπρεπε το κράτος να πληρώσει ρήτρες.

“Είναι σαφές ότι δώσαμε φθηνά το Ελληνικό” είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Καρακώστα, αναφερόμενη στην επένδυση και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος. Συμπλήρωσε όμως ότι πρόκειται για απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης για την ακύρωση της οποίας θα έπρεπε το κράτος να πληρώσει ρήτρες.

Μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” και σχολιάζοντας τις δηλώσεις Σπίρτζη, η κ. Καρακώστα ανέφερε πως “δεν κλαίει κανείς. Όποιος ασχολείται με την πολιτική ξέρει να βάζει τα πράγματα σε μία ζυγαριά και να λέει, τι θα ήθελα και τι μπορώ να κάνω. Οι αγώνες που κάναμε ήταν για να μην υπάρξει υπογραφή”.

Υπερασπίστηκε τον κ. Σπίρτζη, εκτιμώντας ότι βεβαίως και έχει δίκιο να στεναχωριέται “γιατί αν ήμασταν εμείς κυβέρνηση δεν θα το είχαμε υπογράψει”, όμως, όπως διευκρίνισε, προκειμένου να μην υλοποιηθεί τελικά αυτή η επένδυση, η κυβέρνηση δεν θα έπρεπε να ψηφίσει τη συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού “όμως επιλέξαμε εκτιμώντας τον συσχετισμό δυνάμεων στην Ευρώπη να μείνουμε στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα παλεύεις να κερδίσεις το δυνατόν περισσότερο”.