ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή ΔΗΜΑΡ σε Κεγκέρογλου για τις δηλώσεις Κρεμαστινού

Δημοσίευση 5 Ιουλίου 2016, 20:16 / Ανανεώθηκε 5 Ιουλίου 2016, 20:53
Επιστολή ΔΗΜΑΡ σε Κεγκέρογλου για τις δηλώσεις Κρεμαστινού
Facebook Twitter Whatsapp

Η ΔΗΜΑΡ απέστειλε επιστολή προς τον Γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου για τις «απαξιωτικές εκφράσεις του Δημήτρη Κρεμαστινού προς τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Θανάση Θεοχαρόπουλο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΔΗΜΑΡ απέστειλε επιστολή προς τον Γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου  για τις «απαξιωτικές εκφράσεις του Δημήτρη Κρεμαστινού προς τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Θανάση Θεοχαρόπουλο».

Διαβάστε την επιστολή:

Με τις σημερινές απαξιωτικές δηλώσεις του βουλευτή Δωδεκανήσου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Δημήτρη Κρεμαστινού για τη ΔΗΜΑΡ και τον Πρόεδρό της Θαν. Θεοχαρόπουλο, βουλευτή Επικρατείας της  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, υπάρχει πρόβλημα.

Aπευθυνόμαστε εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ, σε εσένα, ως Γραμματέα της ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), για τις δικές σου περαιτέρω ενέργειες.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς 

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Κρεμαστινός μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου, επεσήμανε απευθυνόμενος προς τον κ. Θεοχαρόπουλο πως «δεν θα μας επιβάλει το 0,1% την άποψή του για τον εκλογικό νόμο» και είχε προσθέσει:

Αν ξαναβγεί βουλευτής, να μου στείλετε τηλεγράφημα.

Ο κ. Κρεμαστινός επισήμανε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν είναι συνεταίρος του ΠΑΣΟΚ, καθώς το κόμμα του έχει ιστορία 30 χρόνων, ενώ η ΔΗΜΑΡ είναι ένα κόμμα του 0,1% και του 0,2%.