current views are: 4

6 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση06:30

Θεοχαρόπουλος: Μας ενώνουν περισσότερα απ ’όσα μας χωρίζουν από το ΠΑΣΟΚ

Τη θέση του για τα ζητήματα που έχουν προκύψει στην κεντροαριστερά ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

Δημοσίευση 06:30’

Τη θέση του για τα ζητήματα που έχουν προκύψει στην κεντροαριστερά ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

Τη θέση του για τα ζητήματα που έχουν προκύψει στην κεντροαριστερά ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Αυτά που μας ενώνουν με το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ περισσότερα από αυτά στα οποία έχουμε διαφορετικές απόψεις» ξεκαθάρισε ο κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος επανέλαβε ότι η υποστήριξη της απλής αναλογικής είναι πάγια θέση του κόμματός του, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προάγγελο συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ ή υπουργοποίησής του. «Εμείς πάμε να φτιάξουμε τη δική μας μεγάλη παράταξη» επισήμανε ο κ. Θεοχαρόπουλος. Δεν σκοπεύουμε να γίνουμε δεκανίκι του ενός και του άλλου, πρόσθεσε, και απαντώντας στις ειρωνικές δηλώσεις του Δημήτρη Κρεμαστινού σε βάρος του είπε ότι από τον Σεπτέμβριο που συνεστήθη η Δημοκρατική Συμπαράταξη σταμάτησε η καθοδική πορεία των δυο κομμάτων.

«Δεν θα μάς επιβάλει το 0,1% την άποψή του για τον εκλογικό νόμο», σχολίασε ο Δημήτρης Κρεμαστινός μετά τη διαφοροποίηση Θεοχαρόπουλου και πρόσθεσε δηκτικά «αν ξαναβγεί βουλευτής, να μού στείλετε τηλεγράφημα».

Η δήλωση Κρεμαστινού προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΔΗΜΑΡ, η οποία με επιστολή στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Κεγκέρογλου, του ζητά να επιληφθεί του θέματος για τις «απαξιωτικές εκφράσεις» που χρησιμοποίησε ο κ. Κρεμαστινός κατά της ΔΗΜΑΡ, του προέδρου της και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.


σχετικα αρθρα