ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για τον Σκλαβούνη

Δημοσίευση 26 Ιουλίου 2016, 10:43 / Ανανεώθηκε 26 Ιουλίου 2016, 10:43
Σφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για τον Σκλαβούνη
Facebook Twitter Whatsapp

«Μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα σιωπής, από τον  κ. Μητσοτάκη, ο κ. Χρήστος Σκλαβούνης,  πρώην διευθυντικό στέλεχος της περιώνυμης τράπεζας  UBS,  ορισμένος από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου

«Μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα σιωπής, από τον  κ. Μητσοτάκη, ο κ. Χρήστος Σκλαβούνης,  πρώην διευθυντικό στέλεχος της περιώνυμης τράπεζας  UBS,  ορισμένος από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου στην προεδρία του ΤΧΣ, αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του υπεύθυνου του τομέα ανάπτυξης της ΝΔ, θέση στην οποία τον είχε τοποθετήσει ο κ. Μητσοτάκης» αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

   «Θα περιμέναμε, βέβαια, η παραίτηση του κ. Σκλαβούνη να έχει ζητηθεί από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ.  Όπως και περιμένουμε ακόμα, από τον κ. Μητσοτάκη, έστω και μια λέξη για τις πρακτικές της UBS, στον τομέα της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς. Υποψιαζόμαστε, όμως, ότι θα απαντήσει, ως συνήθως, διά της σιωπής,  όπως έχει ήδη πράξει με τις υποθέσεις του Κήρυκα, της SIEMENS, και τόσες άλλες, ων ουκ έστιν  αριθμός. Στην περίπτωσή του κ. Μητσοτάκη, η έλλειψη ευθιξίας συναγωνίζεται την έλλειψη απαντήσεων. Ας συμβουλέψει έστω τον πρώην συνεργάτη του να συνεργαστεί με τις Αρχές» προσθέτει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου και καταλήγει:

«η εποχή της διαπλοκής και της διαφθοράς έχει τελειώσει»