current views are: 13

13 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση15:10

Παραιτήθηκε ο Βουδούρης από Γενικός Γραμματέας για το προσφυγικό

Υπέβαλε την παραίτησή του αργά σήμερα το απόγευμα από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης ο Οδυσσέας Βουδούρης.

Δημοσίευση 15:10’

Υπέβαλε την παραίτησή του αργά σήμερα το απόγευμα από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης ο Οδυσσέας Βουδούρης.

Υπέβαλε την παραίτησή του αργά σήμερα το απόγευμα από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης ο Οδυσσέας Βουδούρης, όπως εξάλλου είχε προαναγγείλει τις τελευταίες ημέρες.

Ο πρωθυπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Βουδούρη.

Ο πρώην βουλευτής επί της ουσίας είχε επί της ουσίας προαναγγείλει την κίνησή του με επιστολή προς τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα στις 8 Σεπτεμβρίου, την οποία και είχε δημοσιεύσει η Εφημερίδα των Συντακτών.

Ο κ. Βουδούρης ανέφερε δεν είχε εκδοθεί η υπουργική απόφαση, η οποία εκχωρεί στον Γενικό Γραμματέα (σ.σ. Υποδοχής για τους χώρους φιλοξενίας) τη δυνατότητα ανάληψης αποφάσεων».

Μιλώντας χθες στον ΣΚΑΪ, ο κ. Βουδούρης επεσήμανε πως «αυτό που είναι ιδιαίτερο, πως εδώ και πέντε μήνες, ο αρμόδιος υπουργός, δεν έχει υπογράψει αυτή την απόφαση».  Ο κ. Βουδούρης έσπευσε να διευκρινίσει πως «δεν υπάρχει κανένα προσωπικό θέμα με τον Γιάννη Μουζάλα, ούτε πολιτικό θέμα, υπάρχει ένα οργανωτικό θέμα και ένα θέμα διαχείρισης».

Αξίζει να σημειωθεί πως παραιτηθείς γενικός γραμματέας, είχε αποτελέσει από τα δυνατά χαρτιά της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ προς το χώρο της κεντροαριστεράς. 


σχετικα αρθρα