ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ηλίας Ξανθάκος στις ετήσιες συνόδους της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ

Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου 2016, 20:11 / Ανανεώθηκε 5 Οκτωβρίου 2016, 20:11
Ο Ηλίας Ξανθάκος στις ετήσιες συνόδους της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ
Facebook Twitter Whatsapp

Ο γενικός γραμματέας, Ηλίας Ξανθάκος, θα εκπροσωπήσει το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, στις «Ετήσιες Συνόδους του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας (IBRD, IFC, IDA, MIGA και ICSID) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για το 2016»

Ο γενικός γραμματέας, Ηλίας Ξανθάκος, θα εκπροσωπήσει το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, στις «Ετήσιες Συνόδους του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας (IBRD, IFC, IDA, MIGA και ICSID) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για το 2016», που θα πραγματοποιηθούν στην Ουάσιγκτον, στις 7 και 8 Οκτωβρίου.

Την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η ολομέλεια των ετήσιων συνόδων του ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ, ενώ το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η 94η Συνάντηση της Επιτροπής Ανάπτυξης της Παγκόσμιας Τράπεζας (Μικτή Υπουργική Επιτροπή των Συμβουλίων Διοικητών της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου επί των Μεταβιβάσεων Πόρων προς τις Αναπτυσσόμενες Χώρες).

Την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016, ο κ. Ξανθάκος θα συναντηθεί με τον Πατρίτσιο Παγκάνο, εκτελεστικό διευθυντή του WBG, για την ομάδα χωρών στις οποίες συμμετέχει η Ελλάδα. Στη συνέχεια, θα συναντηθεί με τους υπεύθυνους της IBRD και του IFC για την Ευρώπη: Αρούπ Μπανέρτζι, Διευθυντή της IBRD για την Ευρώπη, Στέφανι Μίλερ, διευθύντρια του IFC για την Ευρώπη, Ντιρκ Ράινερμαν, υπεύθυνο προγραμμάτων για τη Νότια Ευρώπη και Αντρέα Ένγκελ, υψηλή αξιωματούχο του IFC για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr