ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακυρώνεται η περιοδεία του Μητσοτάκη στην Κρήτη

Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου 2017, 15:19 / Ανανεώθηκε 18 Φεβρουαρίου 2017, 16:44
Ακυρώνεται η περιοδεία του Μητσοτάκη στην Κρήτη
Facebook Twitter Whatsapp

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακύρωσε τη διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη (21-22/2), λόγω του ξαφνικού θανάτου του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Ευάγγελου Μπασιάκου.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αλλαγές στο πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ανατολική Κρήτη ανακοίνωσε η ΝΔ, λόγω του θανάτου του Ευάγγελου Μπασιάκου. Έτσι η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο Λασίθι αναβάλλεται και θα γίνει κανονικά μόνο η ομιλία του στις 19:30 το απόγευμα της Τρίτης 21 Φεβρουαρίου, στο κινηματοθέατρο Αστόρια του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τη ΝΔ: «Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη διήμερη περιοδεία του την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, σε Σητεία, Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο και Ηράκλειο, λόγω του αδόκητου θανάτου του βουλευτή του Κόμματος και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου.

Οι προγραμματισμένες επαφές του κ. Μητσοτάκη με στελέχη της Πανεπιστημιακής κοινότητας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των επαγγελματικών και παραγωγικών φορέων, αλλά και οι συναντήσεις του με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο και τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλο δεν θα πραγματοποιηθούν.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, θα μιλήσει στις 19:30, στον κινηματογράφο «Αστόρια», στο Ηράκλειο Κρήτης.