current views are: 7

3 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση09:54

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση βάζει από το παράθυρο το 4ο μνημόνιο

Από τους ηλικιωμένους ανθρώπους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο και το ΚΑΠΗ της πόλης οι οποίοι του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή, άρχισε την επίσκεψη στην Ιτέα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δημοσίευση 09:54’

Από τους ηλικιωμένους ανθρώπους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο και το ΚΑΠΗ της πόλης οι οποίοι του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή, άρχισε την επίσκεψη στην Ιτέα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από τους ηλικιωμένους ανθρώπους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο και το ΚΑΠΗ της πόλης οι οποίοι του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή, άρχισε την επίσκεψη στην Ιτέα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. “Δεν θέλω το κλειδί της πόλης θέλω το κλειδί της καρδιάς σας” τους είπε ο χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ. “Η χώρα πηγαίνει στην λάθος κατεύθυνση αλλά η Ελλάδα έχει πολλές ευκαιρίες, σκοπός μου είναι  να ενώσω τους Έλληνες ” τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο παλαιός δήμαρχος της Ιτέας, Παναγιώτης Μανδρέκας μάλιστα θύμισε στον πρόεδρο της ΝΔ ότι ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το 1993 είχε ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης και η μητέρα του Μαρίκα Μητσοτάκη είχε μιλήσει σε γυναίκες της πόλης! Ο πρόεδρος της ΝΔ στη συνέχεια, θα μεταβεί στην Άμφισσα, όπου θα έχει συνάντηση με τον Μητροπολίτη Φωκίδος κ. Θεόκτιστο και θα ξεναγηθεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Επίσης, θα συναντηθεί με φορείς της πόλης, ενώ θα επισκεφθεί τον «Ελαιουργικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Άμφισσας».

Το απόγευμα στις 20:30, ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στο 2ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. Στη ΝΔ πάντως παρακολουθούν με ανησυχία τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση , καθώς ο χρόνος τρέχει και η αξιολόγηση δεν κλείνει. Όπως εκτιμούν στο γαλάζιο επιτελείο, τίθεται σε κίνδυνο και η ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης ενώ με την αποδοχή μέτρων πέρα από το 2018 η κυβέρνηση βάζει από το παράθυρο το 4ο μνημόνιο.


σχετικα αρθρα