current views are: 11

13 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση10:10

Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη

Από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά ξεκίνησε την επίσκεψη του σήμερα στο Ηράκλειο ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης 

Δημοσίευση 10:10’

Από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά ξεκίνησε την επίσκεψη του σήμερα στο Ηράκλειο ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης 

Από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά ξεκίνησε την επίσκεψη του σήμερα στο Ηράκλειο ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη.

Ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον γραμματέα του κόμματος κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τον βουλευτή Ρεθύμνου, Γιάννη Κεφαλογιάννη και τοπικά στελέχη, με δέος επισκέφθηκε τον Μητροπολιτικό Ναό, άναψε κερί και προσκύνησε τις εικόνες.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο κτήριο της Αρχιεπισκοπής Κρήτης όπου τον υποδέχτηκε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης π. Μεθόδιος Βερνιδάκης καθώς και ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Κρήτης π. Πρόδρομος Ξενάκης.

Ενώ δευτερόλεπτα αργότερα είδε από κοντά και τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο για μία ολιγόλεπτη συνάντηση.

Αποχώρησε από το Αρχιεπισκοπικό μέγαρο ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ολιγόλεπτη συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του είναι η Περιφέρεια Κρήτης όπου με θέρμη και εγκαρδιότητα τον υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

Φωτογραφίες: neakriti.gr Νίκος Χαλκιαδάκης


σχετικα αρθρα