current views are: 11

22 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση18:35

Ρουσόπουλος: Δεν υπάρχει υπόγεια διαδρομή Καραμανλή – Τσίπρα

Ξεκάθαρος σε μια σειρά από ζητήματα ήταν ο πρώην υπουργός Επικρατείας της ΝΔ κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος

Δημοσίευση 18:35’
αρθρο-newpost

Ξεκάθαρος σε μια σειρά από ζητήματα ήταν ο πρώην υπουργός Επικρατείας της ΝΔ κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος

Ξεκάθαρος σε μια σειρά από ζητήματα ήταν ο πρώην υπουργός Επικρατείας της ΝΔ κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος ,που φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1. 

Ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ερωτηθείς για την υπόθεση του Βατοπεδίου την χαρακτήρισε:“Φούσκα και σκευωρία” για να τονίσει πως :” Επί εννιά χρόνια ΠΑ.ΣΟ.Κ και ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν πως υπήρχε “φόνος” χωρίς να μας δείξουν ποτέ το “θύμα”, και μιλούσαν για “δολοφόνους” ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς. Όταν το δικαστήριο μας λέει περίτρανα πως δεν υπάρχει φόνος δεν υπάρχει ούτε ηθικός ούτε φυσικός αυτουργός αλλά αυτοί συνεχίζουν να επιμένουν τους κατανοώ , όμως η Δικαιοσύνη αποφάσισε ακριβώς το αντίθετο”  

 “Θέλησαν να παίξουν ένα πολιτικό παιχνίδι ,έστησαν μια σκευωρία και  τα κατάφεραν. Απόδειξη πως τα κατάφεραν είναι πως επλήγησαν πρόσωπα , συνειδήσεις ένας εκ των οποίων είμαι και εγώ και οι υπόλοιποι συνάδελφοί μου και φυσικά η κυβέρνηση Καραμανλή” όμως ” Η απόφαση της Δικαιοσύνης είναι βροντώδης” τόνισε ο χαρακτηριαστικά ο πρώην υπουργός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο κ. Ρουσόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει ανακοίνωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ όπου αναφέρονταν σε ιδιαίτερα φιλικές  “σχέσεις” του Κώστα Καραμανλή με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο. “Δεν υπάρχει καμιά υπόγεια διαδρομή μεταξύ Καραμανλή και ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκαθαριστεί από τον ίδιο, έχει ξεκαθαριστεί και από συνεργάτες του. Δεν υπάρχει καμιά  υπόγεια διαδρομή Καραμανλή-Τσίπρα”  ξεκαθάρισε με απόλυτο τρόπο ο πρώην υπουργός. 

Ο κ. Ρουσόπουλος απέφυγε να “προβλέψει” το πολιτικό μέλλον του Κώστα Καραμανλή σε σχετική ερώτηση που του έγινε λέγοντας: “Μπορείτε να μου πείτε που θα είμαστε σε πέντε χρόνια; ” για να συμπληρώσει πως: “Εγώ θεωρώ πως ο Κώστας Καραμανλής με την συμπεριφορά του έχει στηρίξει και την προηγούμενη ηγεσία της ΝΔ , αυτή που ακολούθησε την δική του δηλαδή τον Αντώνη Σαμαρά και την σημερινή τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όλα τα υπόλοιπα που λέγονται δημιουργούν μόνο ντόρο στα media παρά ουσία” 

Τέλος ερωτηθείς για το δικό του πολιτικό μέλλον άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της ενασχόλησής του με την ενεργό πολιτική.   Αφού ξεκαθάρισε πως είχε δουλειά πριν μπει στην πολιτική τόνισε ¨”Την πολιτική την βλέπω ως προσφορά,η  έννοια αυτή υπήρχε και υπάρχει στην ζωή μου και κάτι που δεν θα αφήσω απ’ έξω είναι η δικαίωση από τον λαό. Ο συγχωρεμένος ο Βαγγέλης ο Μπασιάκος “έφυγε” πικραμένος αλλά είχε την τύχη να εκλεγεί πολλές φορές από τον κόσμο ,ο Αλέξανδρος Κοντός τα ίδια, εγώ δεν είχα αυτή την ευκαιρία.. Δεν είναι ο πρώτιστος λόγος αυτός το ξαναλέω, είναι η έννοια της προσφοράς” κατέληξε ο κ. Ρουσόπουλος

 

 


σχετικα αρθρα