ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γ. Δημαράς με μανιφέστο

Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου 2010, 14:21 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Γ. Δημαράς με μανιφέστο
Facebook Twitter Whatsapp

Με αφορμή, το εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί αιφνιδίως η κυβέρνηση, καταργώντας κεκτημένα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, ο επικεφαλής της παράταξης «Άρμα Πολιτών» Γιάννης Δημαράς, δήλωσε:

Με αφορμή, το εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί αιφνιδίως η κυβέρνηση, καταργώντας κεκτημένα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, ο επικεφαλής της παράταξης «Άρμα Πολιτών» Γιάννης Δημαράς, δήλωσε:

«Με τη συμπλήρωση μόλις ενός μηνός από τις πρόσφατες Περιφερειακές Εκλογές, οι μάσκες έπεσαν. Ακόμη μια φορά, χωρίς την παραμικρή αιδώ, οι κυβερνώντες αποδείχθηκαν ψεύτες. Παρά τις διαβεβαιώσεις τους, ότι δεν επρόκειτο να προχωρήσουν σε νέα μέτρα εις βάρος των εργαζόμενων, τα ανακοινώνουν και τα προωθούν έτσι ξεδιάντροπα, ανερυθρίαστα και στυγνά.

Αλιεύουμε μερικές χαρακτηριστικές φράσεις από την προεκλογική διακαναλική-εκβιαστική συνέντευξη του πρωθυπουργού:

- Οι εκλογές είναι δημοψήφισμα για τον Καλλικράτη

- Οι εκλογές είναι πολιτικές

- Όσοι δεν ψηφίσουν τους εκλεκτούς μας, είναι αντιπατριώτες

- Νέα μέτρα δεν θα πάρουμε

Όλοι όσοι βρεθήκαμε στο «Άρμα Πολιτών», δώσαμε τη μάχη μας με πάθος, προκειμένου να υπερασπιστούμε τα αυτονόητα:

Οι εκλογές είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά πολιτικές.
Τυχόν υπερψήφιση των κυβερνητικών υποψηφίων, θα έδινε το δικαίωμα στην κυβέρνηση να πει ότι οι πολίτες την εμπιστεύονται και να προχωρήσει σε νέα μέτρα.
Στις εκλογές, θα δοθεί η δυνατότητα να καταγραφούν οι ενστάσεις όλων εκείνων, οι οποίοι αρνήθηκαν τις συμφωνίες του μνημονίου.

Ιδού λοιπόν ποιοι έλεγαν την αλήθεια και ποιοι παραπλανούσαν εκβιαστικά τους πολίτες.

Παρά το γεγονός ότι, η παράταξη «Άρμα Πολιτών» δέχθηκε λυσσαλέες επιθέσεις με συκοφαντίες, με ανακρίβειες και ψέματα, ακόμη και με χυδαιότητες, εντούτοις τιμήθηκε από 230.000 πολίτες της Αττικής. Είναι σημαντικό, να εκτιμηθεί το γεγονός ότι, η συντριπτική πλειοψηφία των εκλογέων καταδίκασε την πολιτική της κυβέρνησης και το Μνημόνιο.

Είμαστε λοιπόν εδώ! Είμαστε Παρόντες και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη για την προάσπιση των δικαίων, που βάλλονται τόσο βάρβαρα και ανάλγητα».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις