ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δηλώσεις Α. Σαμαρά για τον "ανασχηματισμό" στη ΝΔ

Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου 2011, 14:49 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δηλώσεις Α. Σαμαρά για τον "ανασχηματισμό" στη ΝΔ
Facebook Twitter Whatsapp

Με δηλώσεις του για τον “ανασχηματισμό” που έκανε στο κόμμα του, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της ΝΔ.

Με δηλώσεις του για τον “ανασχηματισμό” που έκανε στο κόμμα του, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της ΝΔ.

“Στόχος των ριζικών αλλαγών που έγιναν μία ακόμα καλύτερη αντιπολίτευση σε μια κυβέρνηση που παραπαίει, χωρίς όραμα, χωρίς λύσεις, και χωρίς προοπτική, σε μια εποχή πρωτοφανούς κρίσης”, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος εκτιμά πως “το επόμενο διάστημα ίσως υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις”, προχώρησε στις αλλαγές αυτές “με στόχο να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία περισσότεροι συνάδελφοι και συνεργάτες”. Έτσι, επέλεξε ένα “σχήμα πιο συμμετοχικό για την Κοινοβουλευτική Ομάδα αλλά και πιο λειτουργικό για το κόμμα”.

Στόχος, όπως ανέφερε, “να μην κάνουμε όλοι τα πάντα, αλλά να γίνονται όλα με τον πιο αποδοτικό τρόπο”.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σε δήλωσή του εκφράζει τη βαθιά του ικανοποίηση για το γεγονός ότι η ΝΔ κέρδισε, όπως είπε, το στοίχημα που είχε βάλει, διαμορφώνοντας την πολιτική ατζέντα και κερδίζοντας το στοίχημα στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

“Βάλαμε κόκκινες γραμμές τις οποίες η κυβέρνηση αναγκάστηκε να αποδεχθεί στην πορεία”, τόνισε ο κ. Σαμαράς επισημαίνοντας πως η παράταξη κατάφερε να πλησιάσει ξανά τον ελληνικό λαό. “Τώρα, πρέπει να κερδίσουμε πολιτικά αυτούς που ακόμα μας αντιμετωπίζουν με επιφυλακτικότητα, το ΠΑΣΟΚ τους έχασε οριστικά, εμείς δεν τους έχουμε κερδίσει ακόμα”.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε μήνυμα και στο εσωτερικό της παράταξης, τονίζοντας πως “το στοίχημα να τα αλλάξουμε όλα, δεν είναι διχαστικό, δεν είναι διαιρετικό, αλλά είναι ενωτικό. Δεν διαχωρίζει τα στελέχη μας σε παλαιά και νέα, αναδεικνύει νέα στελέχη αλλά και ανασυνθέτει τα παλαιά. Αξιοποιεί όλες τις εφεδρίες της παράταξης και αλλάζει όσα την πλήγωσαν”.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά πως δεν πρόκειται να ανεχθεί φαινόμενα εσωστρέφειας, επισημαίνοντας πως χρέος της παράταξης είναι η ΝΔ να γίνει το κόμμα της ελπίδας του ελληνικού λαού.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr