ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο κόμμα της Ντόρας ο βουλευτής Ηλείας Γιώργος Κοντογιάννης

Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου 2011, 15:02 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στο κόμμα της Ντόρας ο βουλευτής Ηλείας Γιώργος Κοντογιάννης
Facebook Twitter Whatsapp

Προσχώρησε στη "Δημοκρατική Συμμαχία" ο βουλευτής Ηλείας Γιώργος Κοντογιάννης.

Προσχώρησε στη "Δημοκρατική Συμμαχία" ο βουλευτής Ηλείας Γιώργος Κοντογιάννης.

Ο κ. Κοντογιάννης δήλωσε ότι είναι περίοδος που η χώρα χρειάζεται εθνική συνεννόηση και όραμα για το αύριο, ώστε να συγκροτηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για τη συγκρότηση εθνικού μετώπου.

"Ως βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου ενώνω τη φωνή μου με αυτήν της "Δημοκρατικής Συμμαχίας", που ως βασική αρχή έχει την έναρξη διαλόγου ουσίας για να διαμορφωθεί ένα νέο Εθνικό Σύμφωνο Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης'",τόνισε, διαβεβαιώνοντας πως ως βουλευτής Ηλείας θα συνεχίσει να μάχεται για τα συμφέροντα του νομού του, "χωρίς να υπολογίζω το οποιοδήποτε πολιτικό προσωπικό κόστος".

Διευκρινίζει, επίσης, ότι αυτή η επιλογή του δεν σημαίνει ότι απεμπολεί "τους αγώνες που από μικρό παιδί έδωσα για τη ΝΔ, ούτε τις αρχές και τις αξίες μου για μια μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη".

Επισημαίνει παράλληλα ότι η κριτική αυτή την περίοδο είναι εύκολη απ' όλους και ο θυμός για όσους μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση δικαιολογημένος.

"Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά και με θετική σκέψη. Πρέπει να συμμαχήσουμε για το αύριο, αφήνοντας πίσω το κακό χθες", καταλήγει στη δήλωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κοντογιάννης είναι ο τέταρτος κατά σειρά βουλευτής που προσχωρεί στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, το οποίο συνολικά αριθμεί πέντε βουλευτές.

Η Ντόρα Μπακογιάννη καλωσόρισε με δήλωσή της την ένταξη του βουλευτή Ηλείας Γιώργου Κοντογιάννη στη "Δημοκρατική Συμμαχία". Τόνισε ότι ο βουλευτής έχει διακριθεί για το ήθος του και την ευπρέπεια τόσο στο κοινοβούλιο όσο και στη δημοσιογραφία και έχει επιδείξει πλούσια κοινοβουλευτική δράση.

"Η συμμετοχή του στο κίνημά μας δίνει πνοή στη "Δημοκρατική Συμμαχία" και συμβάλλει στην προσπάθεια που κάνουν χιλιάδες πολίτες που ενεργοποιούνται στη Συμμαχία, με στόχο να προχωρήσουν οι μεγάλες αλλαγές που απαιτούνται για την αναμόρφωση της χώρας μας", πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr