ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Δημοκρατική Συμμαχία ο Θ. Δαμιανός

Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου 2011, 14:13 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στη Δημοκρατική Συμμαχία ο Θ.  Δαμιανός
Facebook Twitter Whatsapp

Στη Δημοκρατική Συμμαχία, το νεοσύστατο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, προσχώρησε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Δαμιανός.

Στη Δημοκρατική Συμμαχία, το νεοσύστατο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, προσχώρησε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Δαμιανός.

Ο κ. Δαμιανός δημοσιοποίησε τη απόφασή του με επιστολή που έστειλε στην κ. Μπακογιάννη και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι “η κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα επιβάλλει αλλαγή πορείας σε μία σειρά από πράγματα που θεωρούσαμε μέχρι τώρα δεδομένα”.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι  παρακολούθησε την ίδρυση και τα πρώτα δείγματα γραφής της Δημοκρατικής Συμμαχίας και σημειώνει πως διαπιστώνει ότι δημιουργείται ένας νέος πολιτικός χώρος από αποφασισμένους ανθρώπους να πουν αλήθειες και να δουλέψουν προς την κατεύθυνση των αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που χρειάζεται ο τόπος.

"Αποφάσισα να προσχωρήσω στη Δημοκρατική Συμμαχία και δίπλα στην Ντόρα Μπακογιάννη και τα νέα στελέχη που την ακολουθούν, να προσθέσω την εμπειρία και τις ιδέες μου", σημειώνει στην επιστολή του ο κ. Δαμιανός.

Εξάλλου, η  Ντόρα Μπακογιάννη θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νομό Ιωαννίνων από την  Παρασκευή 21 Ιανουαρίου μέχρι την Κυριακή 23 Ιανουαρίου. Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα συναντηθεί με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και επαγγελματικών φορέων καθώς επίσης και με τα μέλη των Ομάδων Πρωτοβουλίας του κόμματος στους νομούς της Ηπείρου.

Την Παρασκευή θα εγκαινιάσει γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας στα Ιωάννινα, ενώ εγκαίνια γραφείων του κόμματος θα κάνει και απόψε στο Μαρκόπουλο.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr