ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Ο Λιάσκος δέχθηκε εκβιασμό"

Δημοσίευση 18 Μαρτίου 2011, 17:32 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
"Ο Λιάσκος δέχθηκε εκβιασμό"
Facebook Twitter Whatsapp

Μαλλιά κουβάρια αναμένεται να γίνει ο ΛΑ.Ο.Σ. με τον πρώην υπουργό της ΝΔ Αναστάσιο Λιάσκο.

Μαλλιά κουβάρια αναμένεται να γίνει ο ΛΑ.Ο.Σ. με τον πρώην υπουργό της ΝΔ Αναστάσιο Λιάσκο.

Αιτία η ανακοίνωση που έβγαλε σήμερα ο κ. Λιάσκος με την οποία διαψεύδει την ανακοίνωση που είχε εκδώσει το ΛΑΟΣ ότι προσχωρεί στο κόμμα του κ. Καρατζαφέρη. Ο κ. Λιασκος αναφέρει ότι πράγματι είχε μια συνάντηση με τον κ. Καρατζαφέρη και του προτάθηκε η συμμετοχή του στο κόμμα αλλά ο ίδιος αρνήθηκε γιατί παραμένει στη ΝΔ .

Ο κ. Καρατζαφέρης όμως ενοχλήθηκε σφόδρα από αυτή την εξέλιξη και κάνει λόγο για εκβιασμό που υπέστη ο κ. Λιάσκος από τη ΝΔ προκειμένου να πάρει το λόγο του πίσω.

Το καλύτερο όμως είναι ότι απειλεί να δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και το ηχητικό απόσπασμα από την προσχώρηση Λιάσκου στο ΛΑΟΣ. Μάλιστα αργά το απόγευμα το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη με ανακοίνωσή του κάλεσε τον πρώην υπουργό να παραλάβει το ηχητικό απόσπασμα αλλά και τις φωτογραφίες της συνάντησης και δεν σταμάτησε εκεί.

Συγκεκριμένα ξαναχτύπησε με ανακοίνωση ο ΛΑΟΣ μετά από επικοινωνία που είχε ο κ. Λιάσκος με τον Γιώργο Καρατζαφέρη στην οποία επισημαίνεται ότι ο βουλευτής της ΝΔ του είπε ότι δέχθηκε τόσες πολλές πιέσεις τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του. Ζήτησε συγνώμη για ό,τι έγινε και τόνισε ότι ήταν πολύ σοβαρές οι πιέσεις υπογραμμίζοντας  "Τα παρατάω όλα και δεν ασχολούμαι ξανά άλλο".

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις