ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολυθεματικό το υπουργικό συμβούλιο

Δημοσίευση 23 Μαρτίου 2011, 12:29 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πολυθεματικό το υπουργικό συμβούλιο
Facebook Twitter Whatsapp

Ξεκίνησε, πριν λίγο, στην Βουλή η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου.

Ξεκίνησε, πριν λίγο, στην Βουλή η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου.

Στη συνεδρίαση εχει προγραμματισθεί να συζητηθουν πεντε νομοσχέδια.

Συγκεκριμένα:

- Νομοσχέδιο αρμοδιότητας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που αφορά το θεσμικό πλαίσιο για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς, τις συλλογικές οργανώσεις και την επιχειρηματικότητα του αγροτικού κόσμου.

- Νομοσχέδιο αρμοδιότητας του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής που αφορά την διαδρομή και εγκατάσταση του αγωγού πετρελαίου Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, των αγωγών φυσικού αερίου Ελλάδας - Ιταλίας και Ελλάδας - Βουλγαρίας και άλλες ρυθμίσεις.

- Νομοσχέδιο αρμοδιότητας του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής που αφορά τα απόβλητα και πιο συγκεκριμένα την ενσωμάτωση της οδηγίας 2008/98/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19ης Νοεμβρίου 2008 "για τα απόβλητα και την κατάργηση ορισμένων οδηγιών".

- Νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που αφορά την αναμόρφωση του πλαισίου λειτουργίας του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών, την σύσταση Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας και άλλες διατάξεις.

- Νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης που αφορά την "Καλή Νομοθέτηση".

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr