ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξέσπασε "πόλεμος" Μιχελάκη-ΕΡΤ

Δημοσίευση 28 Μαρτίου 2011, 10:02 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ξέσπασε "πόλεμος" Μιχελάκη-ΕΡΤ
Facebook Twitter Whatsapp

Νέα αντιπαράθεση δημιουργήθηκε σήμερα μεταξύ του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Μιχελάκη και της κρατικής τηλεόρασης με αφορμή τις κατηγορίες που εξαπέλυσε η ΝΔ κατά της ΕΡΤ και της κυβέρνησης.

Νέα αντιπαράθεση δημιουργήθηκε σήμερα μεταξύ του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Μιχελάκη και της κρατικής τηλεόρασης με αφορμή τις κατηγορίες που εξαπέλυσε η ΝΔ κατά της ΕΡΤ και της κυβέρνησης.

Ο κ. Μιχελάκης είχε ασκήσει δριμεία κριτική κατά της κρατικής τηλεόρασης αλλά και της κυβέρνησης με βάση περιστατικά που, όπως είπε, έχουν συμβεί τελευταία στην ΕΡΤ.

"Εκτελεί προπαγανδιστικά συμβόλαια της κυβέρνησης σε βάρος της ΝΔ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης αναφερόμενος στην ΕΡΤ προσθέτοντας μάλιστα, πως σύντομα η αξιωματική αντιπολίτευση θα επανέλθει στο θέμα.

Με αφορμή τις παραπάνω δηλώσεις του Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Μιχελάκη, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ, με ανακοίνωση της, τονίζει τα ακόλουθα:

"Η συνεχής προσπάθεια εκφοβισμού των δημοσιογράφων της ΕΡΤ από τον Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Μιχελάκη, δεν θα επηρεάσει την αποστολή τους, που είναι η αντικειμενική ενημέρωση."

Πεταλωτής: Ψευδής επικοινωνιακός τρόπος η όλη επικοινωνία της ΝΔ

Από τη πλευρά του, για "θράσος" κατηγόρησε τη ΝΔ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής με αφορμή δηλώσεις του εκπροσώπου της Γιάννη Μιχελάκη.

Πρόκειται για θράσος, είπε, "όταν γνωρίζουμε ποιοι ήταν οι μισθοί επί ΕΡΤ -δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε εκατοντάδες στελέχη της- και όταν γνωρίζουμε πώς οργανωνόταν με έναν ψευδή επικοινωνιακό τρόπο η όλη επικοινωνία της ΝΔ, χρησιμοποιώντας κυρίως την υποτιθέμενη δημόσια τηλεόραση".

Ο κ. Πεταλωτής τόνισε πως η ΝΔ δεν μπορεί να κατανοήσει το "ότι υπάρχει μια τηλεόραση σήμερα που προσπαθούμε να τη βελτιώσουμε και που δεν έχει καμία σχέση με τις πρακτικές του παρελθόντος" και την κάλεσε να μην προτρέχει και να μη δηλώνει ο κ. Μιχελάκης "πράγματα για τα οποία ο λαός έχει ιδία άποψη γιατί τα έχει ζήσει στο πετσί του".

Άμεση ήταν η απάντηση του Γιάννη Μιχελάκη που δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Αφού οι ηθικοί αυτουργοί -η κυβέρνηση δηλαδή και ο Εκπρόσωπός της- ομολόγησαν έμπρακτα την ενοχή τους στα προπαγανδιστικά συμβόλαια που έχει αναλάβει να εκτελέσει η Ε.Ρ.Τ. σε βάρος της Ν.Δ. -ακολούθησαν και οι φυσικοί αυτουργοί.

Αντί να απολογηθούν, όμως, οι εγκάθετοι της Ε.Ρ.Τ., χρησιμοποιούν σαν ασπίδα τους επαγγελματίες δημοσιογράφους, για να καλύψουν τις ενοχές τους".

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις