ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βροχή επιστολών στο Μέγαρο Μαξίμου

Δημοσίευση 7 Ιουνίου 2011, 11:23 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Βροχή επιστολών στο Μέγαρο Μαξίμου
Facebook Twitter Whatsapp
Μετά την “κίνηση των 16” την προηγούμενη εβδομάδα, στο Μέγαρο Μαξίμου άρχισαν να φτάνουν και άλλες επιστολές βουλευτών, είτε κατά μικρές ομάδες είτε μεμονωμένα.
Μετά την “κίνηση των 16” την προηγούμενη εβδομάδα, στο Μέγαρο Μαξίμου άρχισαν να φτάνουν και άλλες επιστολές βουλευτών, είτε κατά μικρές ομάδες είτε μεμονωμένα. Μια από αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες, υπογράφεται από πέντε- έξι βουλευτές οι οποίοι ζητούν απολογισμό πεπραγμένων στον τομέα της οικονομίας και προσθέτουν ότι τα βάρη θα πρέπει να τα πληρώσουν οι πραγματικά έχοντες και όχι οι μισθωτοί και οι χαμηλοσυνταξιούχοι. Η επιστολή δεν εστάλη ηλεκτρονικά- δόθηκε σε συνεργάτη του Γ. Παπανδρέου χέρι με χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost.gr, η επιστολή των “6” δεν κινείται σε λογική σύγκρουσης και είναι συναινετική. Ένας από τους βουλευτές που την υπογράφουν είναι ο Λάμπρος Μίχος (Β' Αθηνών) πρώην δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας και πολιτικός φίλος πρωτοκλασσάτου υπουργού.

Επιστολές- όπως λέγεται, έχουν στείλει μεμονωμένα και κάποιοι βουλευτές με μεγάλη ιστορία στο ΠΑΣΟΚ- από τα πρώτα του βήματα μετά την ίδρυση του...