ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κρεμαστινός: Ο κόσμος στις πλατείες είναι αποπροσανατολισμένος

Δημοσίευση 8 Ιουνίου 2011, 14:49 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κρεμαστινός: Ο κόσμος στις πλατείες είναι αποπροσανατολισμένος
Facebook Twitter Whatsapp
«Τα πράγματα στη χώρα μας έχουν φτάσει σε ανησυχητικό στάδιο. Για μένα, το κυριότερο θέμα είναι το πρωτοφανές φαινόμενο, να γεμίζει ο κόσμος τις πλατείες, να διαμαρτύρεται ο καθένας για το δικό του πρόβλημα - το οποίο το σέβομαι - αλλά να μην προτείνει καμία λύση αυτός ο κόσμος. Δηλαδή, αυτός ο κόσμος είναι αποπροσανατολισμένος», εκτίμησε μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημ. Κρεμαστινός.
«Τα πράγματα στη χώρα μας έχουν φτάσει σε ανησυχητικό στάδιο. Για μένα, το κυριότερο θέμα είναι το πρωτοφανές φαινόμενο, να γεμίζει ο κόσμος τις πλατείες, να διαμαρτύρεται ο καθένας για το δικό του πρόβλημα - το οποίο το σέβομαι - αλλά να μην προτείνει καμία λύση αυτός ο κόσμος. Δηλαδή, αυτός ο κόσμος είναι αποπροσανατολισμένος», εκτίμησε μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημ. Κρεμαστινός. Ερωτηθείς για το θέμα της συναίνεσης, ο Δημ. Κρεμαστινός σημείωσε:

«Συναίνεση σημαίνει κοινό πρόγραμμα, όσον αφορά στο μνημόνιο 1 ή το 2 ή το 3 - δεν ξέρουμε ποιο θα είναι - και σημαίνει ενημέρωση του κόσμου. Αν επρόκειτο να υπάρξει συναίνεση, θα μπορούσαν να υπάρξουν κοινά πρόσωπα στο οικονομικό επιτελείο».