ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτικό συμβούλιο ΠΑΣΟΚ σε θερμό κλίμα μετά το σφυροκόπημα στον «Τσάρο»

Δημοσίευση 8 Ιουνίου 2011, 16:30 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πολιτικό συμβούλιο ΠΑΣΟΚ σε θερμό κλίμα μετά το σφυροκόπημα στον «Τσάρο»
Facebook Twitter Whatsapp
Υψηλοί τόνοι και θερμό κλίμα προβλέπονται σήμερα κατά τη διάρκεια του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στον απόηχο του επί 13 ώρες σφυροκοπήματος στο ΚΤΕ Οικονομίας του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου (που ακόμη του Newpost.gr αναρωτιέται γιατί δεν έχει παραιτηθεί) για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.
Υψηλοί τόνοι και θερμό κλίμα προβλέπονται σήμερα κατά τη διάρκεια του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στον απόηχο του επί 13 ώρες σφυροκοπήματος στο ΚΤΕ Οικονομίας του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου (που ακόμη του Newpost.gr αναρωτιέται γιατί δεν έχει παραιτηθεί) για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Το πολιτικό συμβούλιο είναι κομματικό όργανο με συντεταγμένες ομάδες κριτικής οι οποίες θα στρέψουν τα βέλη της κριτικής εκ νέου κατά της οικονομικής κυβερνητικής πολιτικής αλλά και εναντίον του «Τσάρου» της Οικονομίας.

Η συνεδρίαση αναμένεται να ξεκινήσει αργά το απόγευμα της Τετάρτης,  υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Την Πέμπτη θα ακολουθήσει συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Στη συζήτηση στο Πολιτικό Συμβούλιο θα λάβουν μέρος και τρεις υπουργοί, οι Γ. Παπακωνσταντίνου, Δ. Ρέππας και Μιχ. Χρυσοχοΐδης.