ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σφαγή» Γιαννακοπούλου - Ρέππα για το αεροδρόμιο της Τρίπολης

Δημοσίευση 8 Ιουνίου 2011, 16:39 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Σφαγή» Γιαννακοπούλου - Ρέππα για το αεροδρόμιο της Τρίπολης
Facebook Twitter Whatsapp
Σφοδρή επίθεση στο Δημήτρη Ρέππα εξαπέλυσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου με αφορμή το θέμα του αεροδρομίου Τρίπολης.
Σφοδρή επίθεση στο Δημήτρη Ρέππα εξαπέλυσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου με αφορμή το θέμα του αεροδρομίου Τρίπολης. Η κ. Γιαννακοπούλου με γραπτή της δήλωση λέει ότι ο κ. Ρέππας λέει και ξελέει και ότι τέτοιες πρακτικές έχουν φτάσει το πολιτικό σύστημα στη σημερινή του κατάσταση.

Ολόκληρη η δήλωση της κ.Γιαννακοπουλου είναι η ακόλουθη.

«Μεγάλη απορία κι έκπληξη μου προκαλεί η ανακοίνωση του Υπουργού Υποδομών κ. Ρέππα, με την οποία «ανασκευάζει» όσα μου είχε αναφέρει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, σχετικά με τη μη λειτουργία πολιτικού αεροδρομίου στην Τρίπολη. Για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις και λαθεμένες εντυπώσεις, δηλώνω ξεκάθαρα ότι όσα ανέφερα στις χθεσινές δηλώσεις μου στηρίζονται σε ρητές διαβεβαιώσεις του κ. Υπουργού.
Η αναδίπλωση του κ. Ρέππα, προφανώς εκφράζει την πολιτική σχολή που πρεσβεύει ότι «άλλα λέμε στη Μεσσηνία και άλλα στην Αρκαδία» για το ίδιο θέμα. Εγώ δεν έχω τελειώσει αυτήν τη «σχολή», ούτε ενστερνίζομαι τις πρακτικές της. Λυπάμαι, δε, γιατί τέτοιου είδους τερτίπια, έχουν οδηγήσει το πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς σε αναξιοπιστία.

Αρκετή ζημιά έχει γίνει ήδη στην Πελοπόννησο, επειδή διαχρονικά κορυφαίοι Υπουργοί και στελέχη έχουν αρνηθεί να γίνει ενιαία Περιφέρεια! Ας μην τη ζημιώσουμε άλλο με παιχνίδια μικροπολιτικής.

Ελπίζω ο κ. Ρέππας, μιλώντας σε «ουδέτερο έδαφος», στη Βουλή των Ελλήνων, μετά από την ερώτηση που κατέθεσα, να μας πει επιτέλους την αλήθεια, χωρίς μισόλογα και χωρίς υπεκφυγές».

Με τον ίδιο αιχμηρό τρόπο όμως απάντησε με ανακοίνωση και ο Δημήτρης Ρέππας τονίζοντας ότι «Καλό είναι να μιλούμε λιγότερο και να δουλεύουμε περισσότερο. Άλλωστε, το δημόσιο πολιτικό ήθος κατακτάται με πράξεις, όχι με λόγια. Κι αυτό το ήθος είναι εύκολα αντιληπτό αν κάποιος το διαθέτει ή όχι».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης ότι «το θέμα του αεροδρομίου της Τρίπολης, ο Δημήτρης Ρέππας το έθεσε πρώτος εδώ και πολλά χρόνια.  Ως αρμόδιος Υπουργός δεν πρόκειται να το χειριστεί με τρόπο επιπόλαιο για τη δημιουργία εντυπώσεων. Έχει αποδείξει ότι οι εντυπώσεις δεν τον ενδιαφέρουν».