ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντόρα Μπακογιάννη: «Εκλογές άμεσα»

Δημοσίευση 10 Ιουνίου 2011, 14:00 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ντόρα Μπακογιάννη: «Εκλογές άμεσα»
Facebook Twitter Whatsapp
Τη άμεση διενέργεια εκλογών ζητά η Δημοκρατική Συμμαχία. Η πρόεδρος του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι η χώρα είναι χωρίς τιμόνι και ότι η κυβέρνηση στην πραγματικότητα έχει καταρρεύσει.
Τη άμεση διενέργεια εκλογών ζητά η Δημοκρατική Συμμαχία. Η πρόεδρος του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι η χώρα είναι χωρίς τιμόνι και ότι η κυβέρνηση στην πραγματικότητα έχει καταρρεύσει. Επιπλέον χαρακτήρισε άδικη και παράλογη την πολιτική της αύξησης νέων φόρων που επιλέγει η κυβέρνηση ενώ για τη ΝΔ είπε ότι «περιφέρει τις φαντασιώσεις της ανά την Ευρώπη, όπου μάταια οι Ευρωπαίοι ηγέτες προσπαθούν να την προσγειώσουν στην πραγματικότητα»

 Συμπερασματικά η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι κανένα από τα δύο κόμματα δεν μπορεί να σηκώσει μόνο του το βάρος της διαπραγμάτευσης, ούτε της εφαρμογής των αναγκαίων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων.

«Επειδή όμως στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, μοναδική επιλογή για τον τόπο είναι εκλογές τώρα. Εκλογές τώρα, για να ανατραπεί το αδιέξοδο αυτό πολιτικό σκηνικό και να επιβληθούν επιτέλους οι απαραίτητες συνεργασίες», τόνισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.