ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απορρίπτει το Μεσοπρόθεσμο ο Σαμαράς

Δημοσίευση 10 Ιουνίου 2011, 21:38 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Απορρίπτει το Μεσοπρόθεσμο ο Σαμαράς
Facebook Twitter Whatsapp
Απορρίπτει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα της κυβέρνησης ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και δηλώνει απερίφραστα ότι «η μόνη συστράτευση που έχει νόημα, είναι για τη διόρθωση του λάθους και την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου».
Απορρίπτει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα της κυβέρνησης ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και δηλώνει απερίφραστα ότι «η μόνη συστράτευση που έχει νόημα, είναι για τη διόρθωση του λάθους και την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου». Στη δήλωσή του ο κ. Σαμαράς αναφέρει ότι «δεκατρείς μήνες μετά την ψήφιση του Μνημονίου, ο πρωθυπουργός έκανε σήμερα διάγγελμα, για να πει τα… ίδια που είχε πει και τότε! Η πολιτική εκείνη απέτυχε! Η ίδια συνταγή συνεχίζεται!». Υποστηρίζει ότι η χώρα βρίσκεται στο ίδιο αδιέξοδο και προσθέτει ότι η αξιοπιστία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης έχει ήδη κριθεί από τα αποτελέσματά της.

Κατηγορεί τον κ. Παπανδρέου ότι «δεν κατανόησε τη λογική και τα μέτρα που προτείναμε για την επανεκκίνηση της οικονομίας και βάζει νέους φόρους πάνω στους ήδη μεγάλους φόρους, τους φορτώνει στους ίδιους ώμους και νομίζει ότι έτσι κάνει τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα" και κλείνει την συζήτηση περί συναίνεσης πριν την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου λέγοντας ότι "τέτοια πολιτική, που βαθαίνει την κρίση, η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να προσυπογράψει».

Τέλος απευθύνεται στην κοινωνία αναφέροντας ότι «ξέρω ότι η ελληνική κοινωνία ζει με αγωνίες και αβεβαιότητα, ξέρω ότι οι Έλληνες θέλουν να μείνω όρθιος και να κάνω τις σωστές επιλογές».