ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νταλάρα προς «αντάρτες» του ΠΑΣΟΚ: «Τα παλιά εισιτηρία δεν περνούν σε νέα λεωφορεία»

Δημοσίευση 11 Ιουνίου 2011, 17:52 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Νταλάρα προς «αντάρτες» του ΠΑΣΟΚ: «Τα παλιά εισιτηρία δεν περνούν σε νέα λεωφορεία»
Facebook Twitter Whatsapp
«Ο κόσμος περνάει δύσκολα χωρίς να έχει ευθύνη», δηλώνει σε συνέντευξή της στον Τύπο της Κυριακής, η Αννα Νταλάρα.
«Ο κόσμος περνάει δύσκολα χωρίς να έχει ευθύνη», δηλώνει σε συνέντευξή της στον Τύπο της Κυριακής, η Αννα Νταλάρα. Η υφυπουργός Εργασίας, αν και παραδέχεται πως υπάρχει τεράστιο πολιτικό κόστος στις επιλογές που κάνει η κυβέρνηση, εκτιμά πως η πολιτική που ακολουθείται είναι η μοναδική διέξοδος από τη σημερινή κρίση. «Υπάρχει τεράστιο κόστος στις επιλογές που κάνουμε, πολιτικό και όχι μόνο.

Το γνωρίζουμε αλλά δεν υπάρχει άλλο περιθώριο», τονίζει η κα Νταλάρα, η οποία παραδέχεται πως έχουν υπάρξει και λάθη και παραλείψεις.

Οσον αφορά τις διαφοροποιήσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζει πως «τα παλιά εισιτήρια δεν περνούν στα νέα λεωφορεία. Ή έχουμε τα κότσια να τα λέμε μπροστά στον πρωθυπουργό και στα όργανα -με την ελπίδα να αλλάξει κάτι που πιστεύουμε πως είναι σωστό- και στη συνέχεια στους πολίτες και στον Τύπο, ή καλύτερα να σιωπούμε», τονίζει χαρακτηριστικά η υφυπουργός Εργασίας επισημαίνοντας πως οι επικοινωνιακές τακτικές δεν έχουν διάρκεια ζωής.

Σχετικά με τις διαμαρτυρίες πολιτών κατά των πολιτικών, η κα Νταλάρα δηλώνει πως κατανοεί την αγωνία, ακόμα και την οργή μιας μεγάλης πλειοψηφίας πολιτών.

«Δεν μπορούμε να ζητάμε μόνο ψυχραιμία και υπομονή. Ο κόσμος περιμένει από τον καθένα από εμάς να διαχειριστούμε, με τρόπο επαρκή και γενναίο, την κατάσταση στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω αναλαμβάνοντας το πολιτικό κόστος», ξεκαθαρίζει η υφυπουργός Εργασίας.

Η κ. Νταλάρα, μιλώντας για τη συναίνεση, θεωρεί πως μπορεί να υπάρξουν πεδία συνεννόησης με τα υπόλοιπα κόμματα, κυρίως πάνω στις διαρθρωτικές αλλαγές και την αξιοποίηση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας.