ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Kρασί «Δίδυμος» από το... ΣΔΟΕ και τον Πάγκαλο

Δημοσίευση 14 Ιουνίου 2011, 14:39 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Kρασί «Δίδυμος» από το... ΣΔΟΕ και τον Πάγκαλο
Facebook Twitter Whatsapp
Με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου, παράγεται και πωλείται το κρασί «Δίδυμος» με την επωνυμία... του ΣΔΟΕ!
Με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου, παράγεται και πωλείται το κρασί «Δίδυμος» με την επωνυμία... του ΣΔΟΕ! Δεν πρόκειται για κάποιο ανέκδοτο αλλά για πραγματικό τύπο κρασιού.

Ο Δίδυμος είναι ένα κόκκινο κρασί το οποίο φτιάχνεται από κρασιά γνωστών οινοπαραγωγών που έχουν ένα κοινό σημείο: Είναι όλοι τους γονείς δίδυμων παιδιών. Μεταξύ αυτών και ο Θεόδωρος Πάγκαλος, οι οποίοι ίδρυσαν, μάλιστα, και σύλλογο με την επωνυμία ΣΔΟΕ «Σύλλογος Διδυμότεκνων Οινοποιών Ελλάδας».

Η τελευταία συνάντηση τους έγινε στο Κτήμα Σέμελη στη Νεμέα το Σάββατο 26 Ιουνίου 2010)


Μέρος των δραστηριοτήτων του συλλόγου είναι η παραγωγή ενός κρασιού.
Κάθε χρόνο λοιπόν ο καθένας στέλνει ένα ή δύο βαρέλια κρασί στο οινοποιείο του Θωμά Λίγα στα Γιαννιτσά όπου και οινοποιείται ο Δίδυμος.

Ένα διαφορετικό κρασί, που προσελκύει το ενδιαφέρον λόγω του μοναδικού concept παραγωγής του. O Δίδυμος παράγεται σε ελάχιστες φιάλες και διατίθεται μόνο από τα οινοποιεία των παραγωγών μελών του συλλόγου και από επιλεγμένες κάβες.

Κερασμένα από το κ. Πάγκαλο λοιπόν τα ποτά στη Βουλή...