ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πεταλωτής: Βρισκόμαστε μπροστά σε εθνικά κρίσιμες αποφάσεις

Δημοσίευση 14 Ιουνίου 2011, 21:35 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πεταλωτής: Βρισκόμαστε μπροστά σε εθνικά κρίσιμες αποφάσεις
Facebook Twitter Whatsapp
Όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας, δήλωσε απόψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, επισημαίνοντας την κρισιμότητα της μάχης που δίνεται για να σωθεί η χώρα.
Όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας, δήλωσε απόψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, επισημαίνοντας την κρισιμότητα της μάχης που δίνεται για να σωθεί η χώρα. Αν και στη δήλωση δεν γίνεται καμία σχετική αναφορά, η δήλωση θεωρείται βέβαιο ότι είναι απόρροια της πράξης του βουλευτή Φλώρινας του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Λιάνη, ο οποίος, νωρίτερα, είχε ανεξαρτητοποιηθεί από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να υποβάλει και την παραίτησή του από το κοινοβουλευτικό αξίωμα.

Με τη δήλωσή του ο εκπρόσωπος θέτει όλα τα μέλη της Κ.Ο. ενώπιον των ευθυνών τους, τονίζοντας πως όλοι, όπως και η κυβέρνηση βρίσκονται μπροστά σε «εθνικά κρίσιμες αποφάσεις», προκειμένου να αποφευχθεί «μια καταστροφική χρεοκοπία που θα υποθηκεύσει το μέλλον της χώρας».

Τονίζει επίσης ότι «τις αποφάσεις τις παίρνουμε παραμερίζοντας επιμέρους αντιρρήσεις, αψηφώντας το πολιτικό κόστος». Και «έχοντας συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης και συνείδηση της πραγματικότητας και των αναγκών της χώρας και του λαού».