ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικουμενικη κυβέρνηση ζήτησε ο Καρατζαφέρης

Δημοσίευση 14 Ιουνίου 2011, 22:58 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Οικουμενικη κυβέρνηση ζήτησε ο Καρατζαφέρης
Facebook Twitter Whatsapp
Πρόταση στο Γιώργο Παπανδρέου να παραιτηθεί και να συγκροτηθεί οικουμενική κυβέρνηση έκανε απόψε στη Βουλή ο Γιώργος Καρατζαφέρης λέγοντας ότι «η Ελλάδα κινδυνεύει και καμιά καρέκλα  δεν είναι  πάνω από το εθνικό συμφέρον».
Πρόταση στο Γιώργο Παπανδρέου να παραιτηθεί και να συγκροτηθεί οικουμενική κυβέρνηση έκανε απόψε στη Βουλή ο Γιώργος Καρατζαφέρης λέγοντας ότι «η Ελλάδα κινδυνεύει και καμιά καρέκλα  δεν είναι  πάνω από το εθνικό συμφέρον». Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό ο κ. Καρατζαφέρης είπε «Εάν ο Γιώργος είναι το πρόβλημα της ΝΔ ας βρει ο πρωθυπουργός το μεγαλείο του Τσαλδάρη να παραιτηθεί και ας βγει κάποιος άλλος πρωθυπουργός από το ΠΑΣΟΚ.

Κάνω έκκληση στον πρωθυπουργό, είναι χρυσή ευκαιρία να γράψει ευκαιρία για να δημιουργηθεί οικουμενική κυβέρνηση και μετά ας έρθει ο Σαμαράς να αρνηθεί.

«Οι απολύσεις είναι το λιγότερο που θα μας ζητάνε μετά»

Λίγο μετά στο βήμα της Βουλής ανέβηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος έστειλε μήνυμα στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ:

«Εάν χαθεί και αυτή η ευκαιρία τότε οι απολύσεις θα είναι το λιγότερο που θα μας ζητάνε μετά. Όποιος οδηγήσει τη χωρά σε εκλογές θα δώσει λόγο στο λαό και θα πάρει την ευθύνη για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο λαός λίγους μήνες αργοτέρα».