ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στεφάνου: «Οι εξελίξεις στην Ελλάδα δεν αποδυναμώνουν τη θέση της ελληνοκυπριακής πλευράς»

Δημοσίευση 17 Ιουνίου 2011, 17:12 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στεφάνου: «Οι εξελίξεις στην Ελλάδα δεν αποδυναμώνουν τη θέση της ελληνοκυπριακής πλευράς»
Facebook Twitter Whatsapp
Αρνητική απάντηση έδωσε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου στο ερώτημα κατά πόσο τα γεγονότα στην Ελλάδα αποδυναμώνουν τη θέση της ελληνοκυπριακής πλευράς, ενόψει της συνάντησης της Γενεύης.
Αρνητική απάντηση έδωσε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου στο ερώτημα κατά πόσο τα γεγονότα στην Ελλάδα αποδυναμώνουν τη θέση της ελληνοκυπριακής πλευράς, ενόψει της συνάντησης της Γενεύης. « Όχι, ασφαλώς και δεν μας αποδυναμώνουν», ανέφερε ο κ. Στεφάνου.

Εξ άλλου, με αφορμή δηλώσεις του κ. Έρογλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπέδειξε στον τουρκοκύπριο ηγέτη να τερματίσει τα διάφορα επικοινωνιακά παιχνίδια.

Σχολιάζοντας τη δήλωση Έρογλου ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά ότι κάνει βήματα προς τα πίσω σε συμφωνημένα θέματα, ο κ. Στεφάνου είπε πως και η ελληνοκυπριακή πλευρά θα μπορούσε να προβεί σε δηλώσεις αναφορικά με το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων, που «σίγουρα δεν θα άρεσαν, καθώς δεν είναι ικανοποιημένη από το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων».

Εμείς, κατέληξε ο εκπρόσωπος, παραμένουμε στο στόχο μας για λύση του κυπριακού στη συμφωνηθείσα βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας.