ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρατζαφέρης: Ανίκανη η κυβέρνηση-Για «καρπαζιές» οι όροι του Σαμαρά

Δημοσίευση 20 Ιουνίου 2011, 13:47 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Καρατζαφέρης: Ανίκανη η κυβέρνηση-Για «καρπαζιές» οι όροι του Σαμαρά
Facebook Twitter Whatsapp
Η Ελλάδα έχασε μία χρυσή ευκαιρία, γιατί ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε το γινάτι του πάνω από το εθνικό συμφέρον, επεσήμανε, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real Fm ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει πρόβλημα με τη ΝΔ, αλλά με τον πρόεδρό της.
Η Ελλάδα έχασε μία χρυσή ευκαιρία, γιατί ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε το γινάτι του πάνω από το εθνικό συμφέρον, επεσήμανε, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real Fm ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει πρόβλημα με τη ΝΔ, αλλά με τον πρόεδρό της. Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε πως δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο και τη δανειακή σύμβαση, εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξουν πρόωρες εκλογές, αλλά είπε πως θα κάνει ότι μπορεί ώστε να προκύψουν, ενώ χαρακτήρισε τις κινήσεις Παπανδρέου «καλές για το ΠΑΣΟΚ αλλά κακές για την Ελλάδα».

Αναφορικά με την κόντρα που εξελίχθηκε ανάμεσα στα δύο κόμματα στη Βουλή, ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς, εδώ και ένα χρόνο με το μνημόνιο, εκφράζει μία διαρκώς κλιμακούμενη επιθετικότηκα απέναντι στον ΛΑΟΣ και συμπλήρωσε: «Αποφασίσαμε να δώσουμε τέλος με μία σκληρή απάντηση, για να ξανασκεφτεί την επόμενη φορά να επιτεθεί εναντίον μας».

Παράλληλα τόνισε πως ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θέλει να έχει συζητήσεις μαζί του. «Βρίσκω τρόπο να μιλάω με οποιονδήποτε πολιτικό αρχηγό, όχι όμως με εκείνον. Δεν ξέρει το κινητό μου, δεν ξέρω το δικό του», σημείωσε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε μόλις ο κ. Παπανδρέου τού γνωστοποίησε την πρόθεσή του να παραιτηθεί, «να πάρει ένα ταξί να πάει στο Μαξίμου», ενώ χαρακτήρισε τους όρους που έθεσε «για καρπαζιές».

Ο κ. Καρατζαφέρης επανέλαβε πως στο εξής θα είναι αρνητικός σε ό,τι προωθεί η κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε «ανίκανη».