ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σηφουνάκης κατα Τσίπρα: Χρησιμοποιείτε μεθόδους ''Kαρφίτσας'' και Χίτλερ

Δημοσίευση 20 Ιουνίου 2011, 15:39 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σηφουνάκης κατα Τσίπρα: Χρησιμοποιείτε μεθόδους ''Kαρφίτσας'' και Χίτλερ
Facebook Twitter Whatsapp
Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις αποδοκιμασίες προς το προσωπό του την Παρασκευή στη Μυτιλήνη εξαπέλυσε ο Νίκος Σιφουνάκης.
Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις αποδοκιμασίες προς το προσωπό του την Παρασκευή στη Μυτιλήνη εξαπέλυσε ο Νίκος Σιφουνάκης. «Ήμουν προσκεκλημένος μίλησα,  έμεινα στο χώρο πάνω από 3 ώρες και λίγο πριν τα μεσάνυχτα γύρω στα 15 άτομα έστησαν καρτέρι και με στοχοποίησαν με απίστευτο υβρεολόγιο» είπε ο κ.Συφουνάκης και τόνισε ότι  δυστυχώς αυτοί καλύπτονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν ονοματεπώνυμο.

Ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ απευθύνθηκε ευθέως στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και είπε: «Κύριε Τσίπρα είπατε χθες ότι το ΠΑΣΟΚ οργανώσει εκστρατεία κατασυκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ.  Δηλαδή, όπως θα έλεγε, και ο Χαρίλαος Φλωράκης, εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι.  Χρησιμοποιείτε τις μεθόδους ''της καρφίτσας της Χούντας'' και του Χίτλερ κατά των Εβραίων. Δεν θα υποκύψουμε στις μεθοδεύσεις του γκρουπούσκουλου έτσι όπως καταντήσατε».

Στην ομιλία Σηφουνάκη αντέδρασε έντονα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης λέγοντας χαρακτηριστικά «Πρώτη φορά ακούω να αναμειγνύεται ο Χίτλερ σε αντιπαράθεση πολιτικών δυνάμεων μέσα στη Βουλή. Κατανοώ πανικό της κυβέρνησης και τα αδιέξοδα, αλλά δεν μπορώ να αντιληφθώ αυτή τη στάση του κ. Σηφουνάκη που μας μεταφέρει σε σκοτεινές εποχές που ανακαλούν μετεμφυλιακές μνήμες. Είμαι υποχρεωμένος να του επιστρέψω τις κατηγορίες μία προς μία. Σας εκφράζουν και σας αποτυπώνουν».