ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιατί ο Παπανδρέου «έφαγε» την Μιλένα

Δημοσίευση 20 Ιουνίου 2011, 18:32 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Γιατί ο Παπανδρέου «έφαγε» την Μιλένα
Facebook Twitter Whatsapp

Η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μιλένα Αποστολάκη, φαίνεται ότι πλήρωσε τα «σπασμένα» της καλής της σχέσης με την Ρεγγίνα Βάρτζελη και βρέθηκε εκτός κυβερνητικού σχήματος.

Η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μιλένα Αποστολάκη, φαίνεται ότι πλήρωσε τα «σπασμένα» της καλής της σχέσης με την Ρεγγίνα Βάρτζελη και βρέθηκε εκτός κυβερνητικού σχήματος. Δεν ήταν λίγοι οι υπουργοί της κυβέρνησης οι οποίοι καθημερινά εξέφραζαν τα παράπονά τους για την κυρία Αποστολάκη και τα «καρφώματα» που έριχνε η ίδια συχνά-πυκνά για συναδέλφους της στην αγαπητή της Ρεγγίνα.

Η Μιλένα το τελευταίο κυρίως διάστημα είχε καταφέρει να προκαλέσει αναστάτωση και εκνευρισμό στα ενδότερα της κυβέρνησης και δη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είτε με την εγωκεντρική συμπεριφορά της είτε με τις λεπτομερείς αναφορές της στην κυρία Βάρτζελη (δεξί χέρι του κ. Παπανδρέου).

Διόλου τυχαία λοιπόν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκανδαλίδης εισηγήθηκε την αποπομπή της κυρίας Αποστολάκη από την θέση της και ο πρωθυπουργός έκανε αμέσως δεκτό το αίτημα του υπουργού.


Αναστασία Γαλάνη