ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Γ. Διαμαντίδη με Μ. Χρυσοχοΐδη και Χ. Παμπούκη

Δημοσίευση 20 Ιουνίου 2011, 18:04 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συνάντηση Γ. Διαμαντίδη με Μ. Χρυσοχοΐδη και Χ. Παμπούκη
Facebook Twitter Whatsapp
Την πρώτη ενημερωτική συνάντηση από τον απερχόμενο υπουργό, Γ. Διαμαντίδη, είχαν την Δευτέρα στο υπό συγχώνευση υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας στην Ακτή Βασιλειάδη, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μ. Χρυσοχοΐδης, και ο αναπληρωτής υπουργός, Χ. Παμπούκης.
Την πρώτη ενημερωτική συνάντηση από τον απερχόμενο υπουργό, Γ. Διαμαντίδη, είχαν την Δευτέρα στο υπό συγχώνευση υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας στην Ακτή Βασιλειάδη, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μ. Χρυσοχοΐδης, και ο αναπληρωτής υπουργός, Χ. Παμπούκης. Ο Γιάννης Διαμαντίδης, που παραμένει υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας έως ότου συνταχθεί το νέο Προεδρικό Διάταγμα που θα ορίζει τις αρμοδιότητες του νέου υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ενημέρωσε τους δύο συναδέλφους του για θέματα ναυτιλίας αλλά και για τα προβλήματα του υπουργείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Χ. Παμπούκης, θα είναι αυτός που θα αναλάβει τον τομέα της ναυτιλίας και θα εγκατασταθεί στο πρώην ΥΘΥΝΑΛ.

Ωστόσο, οι αρμοδιότητες που θα δοθούν στον κάθε υπουργό θα ορίζονται από το νέο Προεδρικό Διάταγμα που θα συνταχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα από το νομικό σύμβουλο του πρωθυπουργού.

Σε αυτό θα διευκρινίζεται, επίσης, αν θα παραμείνουν οι τομείς των Νήσων και Αλιείας στο υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας ή αν θα μεταφερθούν σε άλλα υπουργεία.