ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρήγας: Εξασφαλισμένη η χρεοκοπία εάν δεν πάρουμε μέτρα

Δημοσίευση 20 Ιουνίου 2011, 19:28 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ρήγας: Εξασφαλισμένη η χρεοκοπία εάν δεν πάρουμε μέτρα
Facebook Twitter Whatsapp
«Οι βουλευτές της ΝΔ εμφανίζονται σήμερα ως εμπρηστές οι οποίοι αφού έβαλαν φωτιά στο δάσος, τώρα πετροβολούν τους πυροσβέστες διότι δεν ρίχνουν το νερό με την πίεση που θα ήθελαν εκείνοι», ανέφερε ο πρώην υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Παναγιώτης Ρήγας στη συζήτηση της πρότασης εμπιστοσύνης.
«Οι βουλευτές της ΝΔ εμφανίζονται σήμερα ως εμπρηστές οι οποίοι αφού έβαλαν φωτιά στο δάσος, τώρα πετροβολούν τους πυροσβέστες διότι δεν ρίχνουν το νερό με την πίεση που θα ήθελαν εκείνοι», ανέφερε ο πρώην υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Παναγιώτης Ρήγας στη συζήτηση της πρότασης εμπιστοσύνης. Ο κ. Ρήγας υπογράμμισε ότι «αν δεν παρθούν μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης και περιορισμού του ελλείμματος, τότε η Ελλάδα έχει εξασφαλισμένη την χρεοκοπία και την πτώχευση και γι΄ αυτό η ΝΔ, αντί να παριστάνει τον Κουταλιανό, θα πρέπει να στηρίξει αυτή την εθνική προσπάθεια και τις διαρθρωτικές αλλαγές». «Οι βουλευτές της ΝΔ εμφανίζονται σήμερα ως εμπρηστές οι οποίοι αφού έβαλαν φωτιά στο δάσος, τώρα πετροβολούν τους πυροσβέστες διότι δεν ρίχνουν το νερό με την πίεση που θα ήθελαν εκείνοι», ανέφερε ο πρώην υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Παναγιώτης Ρήγας στη συζήτηση της πρότασης εμπιστοσύνης.

Ο κ. Ρήγας υπογράμμισε ότι «αν δεν παρθούν μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης και περιορισμού του ελλείμματος, τότε η Ελλάδα έχει εξασφαλισμένη την χρεοκοπία και την πτώχευση και γι΄ αυτό η ΝΔ, αντί να παριστάνει τον Κουταλιανό, θα πρέπει να στηρίξει αυτή την εθνική προσπάθεια και τις διαρθρωτικές αλλαγές».