ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτόπαππας: Ώρα να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας

Δημοσίευση 21 Ιουνίου 2011, 14:08 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πρωτόπαππας: Ώρα να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας
Facebook Twitter Whatsapp
«Είμαι αισιόδοξος, γιατί έχει γίνει μια μεγάλη συζήτηση, είναι ώρα, όμως, να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαππας, μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ 99,5.
«Είμαι αισιόδοξος, γιατί έχει γίνει μια μεγάλη συζήτηση, είναι ώρα, όμως, να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαππας, μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ 99,5. Σε ότι αφορά το Μεσοπρόθεσμο και τη στάση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τόνισε μεταξύ άλλων : «Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ είναι ζωντανή, με τις απόψεις της, μεταφέρει τη φωνή της κοινωνίας και την κριτική που δεχόμαστε. Ο διάλογος για το Μεσοπρόθεσμο γίνεται εδώ και ένα μήνα. Και θα ξαναγίνει»

Ερωτηθείς αν αλλάζει η κυβερνητική πολιτική με τον ανασχηματισμό είπε : «Στις κεντρικές γραμμές δεν μπορεί να αλλάξει. Πρέπει πρώτα να αλλάξουν τα πραγματικά δεδομένα στην οικονομία».

Σε άλλη ερώτηση για το αν ωφέλησε την κυβέρνηση ο ανασχηματισμός σημείωσε: «Αυτό που έγινε με τον ανασχηματισμό είναι η μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, συνοχή και σύμπνοια της κυβέρνησης. Μην περιμένουμε ωραία λόγια και να πείσουμε τους πολίτες σε μια μέρα. Θέλει χρόνο για να φανεί η αλλαγή».