ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Φουντώνει» η κόντρα Μόσιαλου-Μιχελάκη

Δημοσίευση 21 Ιουνίου 2011, 19:20 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Φουντώνει» η κόντρα Μόσιαλου-Μιχελάκη
Facebook Twitter Whatsapp
Νέα απάντηση στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη έδωσε το απόγευμα της Τρίτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, συνεχίζοντας έτσι την κόντρα που έχει ξεσπάσει από το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο κ. Μιχελάκης έκανε τηλεφωνική παρέμβαση σε τηλεοπτική εκπομπή που ήταν καλεσμένος ο κ. Μόσιαλος.
Νέα απάντηση στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη έδωσε το απόγευμα της Τρίτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, συνεχίζοντας έτσι την κόντρα που έχει ξεσπάσει από το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο κ. Μιχελάκης έκανε τηλεφωνική παρέμβαση σε τηλεοπτική εκπομπή που ήταν καλεσμένος ο κ. Μόσιαλος. Αναλυτικότερα, η νέα απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου που δίνει συνέχεια στην, μεταξύ τους, αντιπαράθεση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «όποιος δεν παράγει πολιτική, καταφεύγει στις καταγγελίες και την καταστροφολογία».

Ο κ. Μιχελάκης ανταπάντησε, κατηγορώντας τον κ. Μόσιαλο ότι χρειάστηκαν μόλις 48 ώρες για να αρχίσει τη διαστρέβλωση της αλήθειας. Αφορμή τα όσα έλεγαν οι κύριοι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, για την έξοδο της χώρας στις αγορές από τα τέλη του 2011, αρχές του 2012».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΝΔ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «ισχυρίστηκε ψευδώς ότι αυτά ήταν εκτιμήσεις των δανειστών μας και όχι της κυβέρνησης».

Υπενθύμισε μάλιστα «ποιοι δήλωναν ότι θα βγούμε στις αγορές πιο πριν από το 2012:

- Γ. Παπανδρέου, συνέντευξη στο «Christian Science Monitor», 12 Αυγούστου 2010:

«Παρόλο που ο μηχανισμός ΔΝΤ Ε.Ε. μας καλύπτει πλήρως μέχρι το 2012, ελπίζουμε να επιστρέψουμε στις αγορές του χρόνου». (Δηλαδή το 2011).

- Γ. Παπακωνσταντίνου, συνέντευξη Τύπου, Βρυξέλλες, 16 Μαρτίου 2011: «Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι η αγορά θα ανοίξει και πριν από το 2012 για την Ελλάδα».

Καταλήγοντας ο κ. Μιχελάκης υπογράμμισε ότι «ο κ. Μόσιαλος βούτηξε για τα καλά στο ψέμα. Αλλά ο Ελληνικός λαός έχει και μνήμη και κρίση».

Αφορμή για τη «μετωπική» σύγκρουση στάθηκε η τηλεφωνική παρέμβαση του εκπροσώπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη, σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, χθες το βράδυ, στην οποία ήταν καλεσμένος ο κ. Μόσιαλος.

Ο κ. Μιχελάκης δήλωσε ότι «η πραγματικότητα είναι ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε πίσω» αναφερόμενος στην αποτυχία συμφωνίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ την προηγούμενη εβδομάδα και αποκάλεσε τον κ. Μόσιαλο ως «προσωπικό υβριστή του κ. Σαμαρά».