ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τασούλας: «Ζητήστε ψήφο εμπιστοσύνης από το λαό και οχι από τη Βουλή»

Δημοσίευση 21 Ιουνίου 2011, 20:11 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τασούλας: «Ζητήστε ψήφο εμπιστοσύνης από το λαό και οχι από τη Βουλή»
Facebook Twitter Whatsapp
«Αντί να ζητάτε την ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή, επειδή δεν μπορείτε να κυβερνήσετε, ζητήστε ψήφο εμπιστοσύνης από τον ελληνικό λαό», κάλεσε την κυβέρνηση ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, Κώστας Τασούλας, κατά την ομιλία του στη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση εμπιστοσύνης.
«Αντί να ζητάτε την ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή, επειδή δεν μπορείτε να κυβερνήσετε, ζητήστε ψήφο εμπιστοσύνης από τον ελληνικό λαό», κάλεσε την κυβέρνηση ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, Κώστας Τασούλας, κατά την ομιλία του στη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση εμπιστοσύνης. Ο κ. Τασούλας πρόσθεσε ότι το κόμμα του οικοδομεί μέρα με την ημέρα την εμπιστοσύνη αυτή και, όταν έρθει η ώρα, η ΝΔ θα αποδείξει ότι μπορεί να την αξιοποιήσει.

Ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ ζήτησε ακόμη να γίνει αλλαγή ρόλων, ώστε να γίνει αντιληπτό ότι η κυβέρνηση έχει συναίνεση ουσιαστική, αλλά και ευρύτατη υποστήριξη την οποία δεν αξιοποιεί και διερωτήθηκε ρητορικά τι θα γινόταν αν η κυβέρνηση της ΝΔ λάμβανε όχι αυτά τα μέτρα που πήρε το ΠΑΣΟΚ αλλά το ένα τρίτο αυτών.

«Συνεπώς ας μην δικαιολογήστε πίσω από την συναίνεση και υπεκφεύγετε, προσπαθείστε να κυβερνήσετε» ανέφερε απευθυνόμενος προς τα κυβερνητικά έδρανα.


«Η Νέα Δημοκρατία ήταν και θα είναι στην πρωτοπορία για την αποτελεσματικότητα των μέτρων», σχολίασε αμέσως μετά την ομιλία του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο κ. Τασούλας