ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση στελεχών της Δημοκρατικής Συμμαχίας με αντιπροσωπεία της τρόικας

Δημοσίευση 22 Ιουνίου 2011, 19:39 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συνάντηση στελεχών της Δημοκρατικής Συμμαχίας με αντιπροσωπεία της τρόικας
Facebook Twitter Whatsapp
Συνάντηση με αντιπροσωπεία της τρόικας είχαν ο ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Θεόδωρος Σκυλακάκης και το στέλεχος του κόμματος Τρύφων Κολλίντζας, προκειμένου να ενημερώσουν για το εναλλακτικό μεσοπρόθεσμο που παρουσίασε η Ντόρα Μπακογιάννη και υιοθετήθηκε από την Κ.Ο. των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων Δημοκρατών.
Συνάντηση με αντιπροσωπεία της τρόικας είχαν ο ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Θεόδωρος Σκυλακάκης και το στέλεχος του κόμματος Τρύφων Κολλίντζας, προκειμένου να ενημερώσουν για το εναλλακτικό μεσοπρόθεσμο που παρουσίασε η Ντόρα Μπακογιάννη και υιοθετήθηκε από την Κ.Ο. των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων Δημοκρατών. Εκ μέρους της τρόικας στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο προϊστάμενος της διοικητικής ομάδας της γενικής διεύθυνσης οικονομικών και χρηματοδοτικών υποθέσεων της ευρωπαϊκής επιτροπής Ζοάο Νογκουέιρα Μάρτινς, ο εκπρόσωπος της ΕΚΤ Αντρέα Βέστφαλ και ο εκπρόσωπος της γενικής διεύθυνσης οικονομικών και χρηματοδοτικών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Πίτερ Βάις.

Σύμφωνα με πηγές από τη Δημοκρατική Συμμαχία η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και πραγματοποιήθηκε ουσιαστική και σε βάθος συζήτηση.